Η Ελεονώρα Μελέτη για την εκπομπή της Φαίης: “Είχα βάλει 17 δικηγόρους να το κυνηγάνε για 3 χρόνια”

Το πρωί της Τετάρτης 3/1 η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» συζήτησαν το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις της

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής η παρουσιάστρια του “Fay’s Time” θα μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη εκεί δηλαδή που ήταν ο Νίκος Μουτσινάς.

Με αφορμή την συζήτηση αυτή η Νανά Παλαιτσάκη αναφέρθηκε στην εποχή του ALTER και του «Πολύ μπλα μπλα», που παρουσιάζε η Φαίη Σκορδά.

Τότε, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως την εποχή που παιζόταν η εν λόγω εκπομπή είχε βάλει 17 δικηγόρους να την «κυνηγάνε» για το σκληρό gossip που πρόβαλε.

«Η εποχή δεν είναι το “Πολύ μπλα μπλα”. Έχει ξεπεραστεί. Παιδιά, ξεχνάτε. Μιλάμε για πολύ σκληρό gossip και για πράγματα που ήταν μηνύσιμα. Αυτή η εποχή έχει ξεπεραστεί. Μην μου λέτε για το “Πολύ μπλα μπλα”, είχα βάλει 17 δικηγόρους να το κυνηγάνε για τρία χρόνια. Αυτά τα πράγματα που λέγονταν τότε στην τηλεόραση, αν λέγονταν σήμερα στην εποχή του political correct θα πέσουν κορμιά, θα κλείσουν κανάλια» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν