Η δουλειά κάνει τους άντρες: Ταπεινός ο Δημήτρης Σκουλός, αποκάλυψε τι δουλειά έκανε πριν γίνει διάσημος

Ο Δημήτρης Σκουλός, βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Κυριακής, στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο φωτογράφος αναφέρθηκε στην παρουσία του στην τηλεόραση και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, ενώ με μια επιφυλακτική του δήλωση εξέπληξε την παρουσιάστρια.

Για τα επαγγελματα

«Προσπάθησα να δείξω στις κόρες μου ότι η τηλεόραση είναι ένα μέρος της δουλειάς μου και τίποτα περισσότερο. Δεν είμαι καλύτερος επειδή είμαι μπροστά από μία κάμερα. Δεν είμαι κάτι καλύτερο από κάποιον που δουλεύει στην οικοδομή, δούλευα και εγώ μικρός… Αν έχω δει αλαζονεία; Ναι. Τα τελευταία χρόνια το επάγγελμα του ηθοποιού έχει πολλή γκλαμουριά. Όχι καθεαυτή η δουλειά αλλά η προβολή του ηθοποιού. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει οι ηθοποιοί τραγουδιστές, παρουσιαστές. Είναι το νέο influencing και καλά κάνουν.

Οι νέοι ήρωες της εποχής είναι οι ηθοποιοί. Δεν έχεις δει κάποιος άνθρωπος να αλλάζει και να γίνεται αλαζονικός από την πολλή προβολή; Αν πατάς γερά στα πόδια σου και έχεις καταφέρει μερικά στη ζωή σου ή είσαι ταπεινός άνθρωπος όπως θα έπρεπε να είμαστε, δεν αλλάζεις. Άνθρωποι που ήθελαν την προβολή, να τους δείχνει έξω ο κόσμος και να εισπράττουν μία αγάπη που τους έλειπε από μικρά παιδιά, αυτοί ξαφνικά παθαίνουν ξιπασμό και έχουν έπαρση. Το έχω δει και το έχω ζήσει», ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός.

Related posts

Σοκάρει η Ελένη Κοκκίδου: “Με έπιαναν σε σημεία που απαγορεύεται, ντρεπόμουν”

«Αυτά είναι τα δικά μου ψυχοσωματικά»: Η Έλενα Ασημακοπούλου δείχνει τις μελανιές στο σώμα της & συγκινεί

“Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μαζί απλώς δεν μιλάνε πουθενά γι’ αυτό”