Η Χατζηπαντελή ξαναχτυπά: Η νέα viral φωτογραφία που προκάλεσε πλήθος χυδαίων σχολίων

Σοφία Χατζηπαντελή: Ξέρει πως με μία της κίνηση και με μία της λήψη μπορεί να προκαλέσει σάλο και δεν φοβάται να το κάνει. Το νεαρό μοντέλο αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή και αυτή τη φορά εν όψει του Halloween δημοσίευσε μια φωτογραφία που προκάλεσε σάλο και έντονα σχόλια από χρήστες.

Σοφία Χατζηπαντελή: Η νέα φωτογραφία που προκάλεσε σάλο

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει γίνει στόχος σχολίων με έντονο αρνητισμό ως και χυδαιότητα, από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο ευρύ κοινό με το μονόφρυδο. Από τη στιγμή που μπήκε και στο GNTM, την έμαθαν για τα καλά τα φιντάνια των social media στην Ελλάδα και τα σχόλια που δέχεται στις αναρτήσεις της στο Instagram, είναι πέρα από κάθε όριο χυδαιότητας.

Προετοιμάζεται για το Halloween η Σοφία Χατζηπαντελή που ντύθηκε Jigsaw, αλλά σε μια πιο αποκαλυπτική και σέξι εκδοχή, φορώντας ένα διάφανο μπλουζάκι που αποκαλύπτει το πληθωρικό της στήθος.

Τι το ήθελε; Τα απαράδεκτα σχόλια που έκαναν λόγο για «πεπόνια» έδιναν και έπαιρναν, τα φρύδια της δεν έμειναν ασχολίαστα, ενώ ένας έκανε λόγο για τριώδιο.

Με τον σαρκασμό που διαθέτει, η Σοφία Χατζηπαντελή θα μπορούσε να του απαντήσει «Ναι, έχουμε το Halloween»…

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή