Η απόλυτη Θεά: Η Καίτη Γαρμπή ποζάρει αμακιγιάριστη στα 62 της, αγαπά το φυσικό αποτέλεσμα και αφήνει τους πάντες άφωνους

Η 62χρονη τραγουδίστρια εκτός από τις to the point δηλώσεις της, μοιράζεται και τις πιο ωραίες φυσικές selfies.

Συνήθως, όσο μεγαλώνουμε εξοικειωνόμαστε περισσότερο με τη φυσική μας ομορφιά, αποκτάμε μεγαλύτερηαυτοπεποίθηση και είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τί μας ταιριάζει καλύτερα. Τουλάχιστον όσον αφορά το πρόσωπό μας και την επιδερμίδα του, είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε ποια προϊόντα ή ρουτίνα ομορφιάς μάς αρέσει περισσότερο και, σίγουρα, να καταλάβουμε καλύτερα τις ανάγκες του δέρματός μας.

Η αλήθεια είναι πως μέσα στα “νεανικά λάθη” και τις παρασπονδίες, εντάσσεται συνήθως και η αγορά πολλών skincare προϊόντων, τα οποία νομίζουμε ότι θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε ή να προλάβουμε την πρόωρη γήρανση ή οποιοδήποτε άλλο beauty “ατόπημα” όπως σπυράκια, πανάδες, αφυδάτωση.

Το ίδιο συμβαίνει και με το μακιγιάζ. Προμηθευόμαστε από ενθουσιασμό και τάσεις υπερκατανάλωσης όλα εκείνα τα προϊόντα που μέσα στο εντυπωσιακό τους packaging, μας “παραπλανούν” κάνοντάς μας να τα θεωρήσουμε απαραίτητα. Και τεράστιες βλεφαρίδες και έντονο eyeliner, και πολλές δόσεις highlighter σε συνδυασμό με ιριδίζουσες σκιές και εξίσου έντονα κραγιόν. Όλα αυτά που μεγαλώνοντας, συνήθως σταδιακά αποτινάσσουμε αντιλαμβανόμενες ότι το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να “βαραίνουμε” το πρόσωπό μας και να το “φορτώνουμε” με προϊόντα που μας αφαιρούν νιότη, φρεσκάδα και φυσικότητα.

Αγαπά το φυσικό αποτέλεσμα

Όλα αυτά φαίνεται να έχει αντιληφθεί η Καίτη Γαρμπή. Ως μια γυναίκα με μακρά πορεία στον χώρο του τραγουδιού, κλήθηκε πολλές φορές να υποστηρίξει πιο έντονα και βραδινά make up looks προκειμένου να εμφανιστεί on stage. Σίγουρα οι επί σκηνής ερμηνείες της προϋπέθεταν ένα μακιγιάζ που να ταιριάζει με το βραδινό της outfit και χτένισμα, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτό δεν ίσχυε. Η τραγουδίστρια φαινόταν πάντα να έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση τα πιο φυσικά make up looks, με ελαφρά έμφαση στα μάτια της.

Η αλήθεια είναι πως, αν κρίνουμε από την επιδερμίδα που έχει τώρα στην ηλικία των 62 ετών, πρόσεχε ανέκαθεν την ενυδάτωση και την επαρκή της φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα, τις σωστές θεραπείες και φυσικά μια ισορροπημένη διατροφή. Το άλλο βασικό συστατικό για τη διατήρηση νεανικής επιδερμίδας, ο ύπνος, ίσως δυσκόλευε πολλές τραγουδίστριες που εργάζονταν βραδινές ώρες, αλλά δεν φαίνεται να έχει αφήσει “αποτυπώματα” πάνω της η έλλειψή του.

Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνουμε κάθε φορά που βλέπουμε selfies που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ελάχιστο ή και καθόλου μακιγιάζ.

Την παράσταση κάθε φορά κλέβει η glowy επιδερμίδα της, η έλλειψη μαύρων κύκλων και έντονων ρυτίδων, αλλά και τα καλοσχηματισμένα της φρύδια.

Η “Καιτούλα” που αγαπούσες, έχει μάλιστα ποζάρει ακόμη και με την shower towel τυλιγμένη στα μαλλιά της.

Δεν είναι εξάλλου να απορείς που ο επί περισσότερες από δύο δεκαετίες σύζυγός της, την κοιτάζει ακόμη με την ίδια τρυφερότητα και θαυμασμό. Ο Διονύσης Σχοινάς την κοιτάζει σαν να είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Πάντως, οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι δείχνουν να εκτιμούν ιδιαίτερα την αυτοπεποίθηση και τον αυθορμητισμό της, πατώντας πολλά likes σε κάθε φωτογραφία που η τραγουδίστρια ποζάρει χωρίς μακιγιάζ.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»