Η απόλυτη νικήτρια του dress code: Έλαμψαν η Μαρέβα και οι κόρες της στην σημερινή ορκωμοσία

Το μεσημέρι της Δευτέρας, o Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε για δεύτερη φορά μετά την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του και συνεργάτες του.

Ο πρωθυπουργός πέρασε την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου κρατώντας από το χέρι την σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, που τον στηρίζει και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις μετά την νίκη του), ενώ και τα τρία του παιδιά βρίσκονταν εκεί. Ο Κωνσταντίνος, η Σοφία και η Δάφνη.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση των κοριτσιών του Μητσοτάκη

Η οικογένειά του έκλεψε τις εντυπώσεις. Όπως πάντα οι τρεις γυναίκες στην ζωή του Κυριάκου ήταν κομψές, απλές και λιτές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στις εκλογές 2023

«Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε στον δρόμο των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα. Σας υπόσχομαι πως θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Και οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται το κράτος δίπλα τους σε κάθε δυσκολία».

«Ευχαριστώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη τους. Τώρα νιώθω βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα με όλες μου τις δυνάμεις. Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον με σχέδιο, αφοσίωση και σκληρή δουλειά».

Related posts

Όλοι κοιτούσαν την.. κοιλιά της: Φουλ ερωτευμένοι Πλεύρης-Σιακαβάρα, έγιναν “θέαμα” στο κέντρο της Αθήνας

Το τόλμησε & δικαιώθηκε: Η Βάσω Λασκαράκη έκανε τη Νο1 τάση στα μαλλιά & όλες ζητούν το χτένισμά της

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή μετράει την πρεσβυωπία της μπροστά στην κάμερα – «Πήγα 2,5 ε;»