Η απόλυτη χλιδή: Τόσο «πάει» η βραδιά στο 5άστερο ξενοδοχείο που ο Κασσελάκης έφαγε με τον σύζυγό του

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών και έχει εντάξει σιγά σιγά και τον πολιτικό λόγο στις δηλώσεις του ωστόσο συνεχίζει η προσωπική του ζωή να είναι στο προσκήνιο της δημοσιότητας.

Ρομαντικό δείπνο για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του σε πολυτελές resort

Ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί ένας αναβρασμός μετά και την εκλογή του Κασσελάκη αλλά και την χαμηλή ομολογουμένως επίδοσή της παράταξης στης δημοτικές εκλογές την ίδια ώρα ο πρόεδρός του κόμματος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον σύζυγό του Τάιλερ, αφήνοντας πίσω του τον αναβρασμό και την ένταση.

Έτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε τον σύζυγό του και πέρασαν ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές στο πεντάστερο Four Seasons Astir Palace στον παλιό Αστέρα Βουλιαγμένης.

Το Four Seasons Astir Palace είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο, στο οποίο η διανυκτέρευση ξεκινάει από τα 1.026 ευρώ σε απλό δωμάτιο. Και ανάμεσα στις παροχές είναι τα 8 εστιατόρια και μπαρ, κέντρο σπα, γυμναστήριο και ιδιωτική παραλία. Μάλιστα, το επόμενο πρωί, το ζευγάρι ξεκίνησε τη μέρα του απολαμβάνοντας αμερικανικό πρωινό.

Ενώ χαρακτηριστικές της πολιτικής του και των απόψεων του είναι και οι δηλώσεις του στο ΣΕΒ «Η σύγχρονη Αριστερά δεν πρέπει δαιμονοποιεί τη λέξη κεφάλαιο αλλά να το θεωρεί ως εργαλείο επ’ ωφελεία όλων» δήλωση που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσεις από την αριστερή πτέρυγα του Σύριζα..

Στιγμές ξεγνοιασιάς για τον Στέφανο Κασσελάκη

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»