«Η απώλεια δεν συνηθίζεται»: Μαύρη μέρα η σημερινή για τη Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, η σπαρακτική ανάρτηση στο TikTok

Σαν σήμερα γεννήθηκε η Ζωή Λάσκαρη και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανέβασε στο TikTok ένα συγκινητικό βίντεο για τη μητέρα της που πέθανε το 2017.

Η συγκινητικη ανάρτηση

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου περιέγραψε τα συναισθήματά της ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για τη μητέρα της.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της μανούλας μου και κάθε χρόνο τέτοια μέρα πάντα κάτι κάναμε και το γιορτάζαμε. Ένας άνθρωπος που έχει χάσει έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ μπορεί να με καταλάβει…

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι απώλεια συνηθίζεται, τουλάχιστον σε εμένα δεν συνηθίζεται. Είναι κομμάτι της ζωής μου, όλα αυτά που έχω ζήσει μαζί της, μου λείπουν οι συζητήσεις μας, μου λείπει το χαμόγελο της, η μυρωδιά της, η αγκαλιά της, μου λείπουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις, όλα.

Πάντα αυτή τη μέρα φροντίζω κάτι να κάνω, την τιμώ με τον δικό μου τρόπο. Αναγκάζεσαι να προχωρήσεις, αναγκάζεσαι να είσαι χαρούμενος. Έχει φύγει ο άνθρωπος που σε έκανε να νιώθεις ασφάλεια και πλέον αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα χωρίς την άποψή της. Είσαι μόνος σου χωρίς να έχεις την προστασία της μάνας γιατί ότι και αν συμβεί στο τέλος θα γυρίσεις στην μάνα σου.

Είναι στιγμές που την σκέφτομαι συνέχεια, υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να αναπνεύσω γιατί και μόνο η σκέψη της με κάνει να μην μπορώ να αναπνεύσω. Μου δίνουν τρομερή δύναμη όλα αυτά που μου ‘χει πει τόσα χρόνια, όλα αυτά που με έχει διδάξει. Ευγνωμονώ για αυτή τη μάνα που είχα και έχω».

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ original sound – mariaelenilykourezou ΑΙΘΡΑ

Related posts

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

«Κάγκελο» η Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε άφωνη με την πιο ωραία παίκτρια που πέρασε από το Ρουκ Ζουκ

Η κίνηση που εκνεύρισε την Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και έφερε δάκρυα στην Λάουρα