Η αποκάλυψη της Ιωάννα Τούνη μετά την γέννα: «Είμαι μια μικρή αγελαδίτσα…»

Η νέα ζωή της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με τον ερχομό του γιού τους. Αν και οι εμφανίσεις της στα social media, έχουν μειωθεί καθώς ο μικρός της έχει προτεραιότητα. Όπως έχει αναφέρει σε αναρτήσεις της περνάει μια περίεργη φάση, αφού ο μικρός θέλει όλη της την προσοχή.

Τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι έχει γυρίσει στην Αθήνα και ήδη έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο και όπως αποκάλυψε η νέα μανούλα είναι συνεχώς αγκαλιά με το νεογέννητο αφού τον θηλάζει αποκλειστικά η ίδια.

Ιωάννα Τούνη: Η νέα της καθημερινότητα

Σε ένα video που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ήθελε να μοιραστεί τα νέα της στους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της.

Χαρακτηριστικά είπε πως περνάει μια περίεργη φάση, ενώ νιώθει σαν μια μικρή αγελαδίτσα μιας και ο μικρός πεινάει συνέχεια. Απάντησε επίσης σε όσους της στέλνουν μηνύματα μέχρι και mail ρωτώντας την γιατί έχει εξαφανιστεί από το instagram.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πόσο μου έχετε λείψει; Έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου, περνάω μια φάση περίεργη, είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό, οπότε συνεπάγεται ότι είμαι μια μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλατος. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Related posts

«Την γαλανόλευκη δεν την φοράμε, την τιμάμε»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Καλομοίρα, εμφανίστηκε έτσι & προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πανύψηλη με σγουρό μαλλί, ίδια η μαμά: Η 14χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι κλώνος της Πέγκυ Ζήνα και ιδού η απόδειξη

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά