Η αποκάλυψη της Δωροθέα Μερκούρη για το ερωτικό παρελθόν της: «Έχω κάνει σεξ και να μην ξέρω γιατί το κάνω»

Η Δωροθέα Μερκούρη, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Έχει περπατήσει στις πασαρέλες της χώρας αλλά και σε διεθνείς, κάνοντας να μιλάνε όλοι για εκείνη.

Φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση Πεταλούδες στο στομάχι του Κωνσταντίνου Ρήγου, μίλησε στο περιοδικό Marie Claire για τη γυναικεία αυτοπεποίθηση, τα οφέλη της ψυχοθεραπείας και τη σπουδαιότητα της θηλυκής δύναμης.

Όσα αποκάλυψε

Σε ερώτηση για το αν ταυτίζεται με το θέμα της παράστασης, το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός απάντησε: «Εμείς οι ηθοποιοί παίζουμε κάποιες φορές στο θέατρο τη ζωή μας – κι εγώ, με έναν τρόπο, τη ζωή μου παίζω εδώ. Ένας νέος ηθοποιός μπορεί να μην τα έχει ζήσει όλα ακόμη, αν και όλοι έχουμε βιώσει την εγκατάλειψη στον έρωτα – τη ζούμε από τότε που γεννιόμαστε. Το έργο είναι δοσμένο έτσι ώστε ο καθένας μας να αντιπροσωπεύει μια γενιά.

Εμένα, ως μεγαλύτερη, μου “μιλάνε” κι οι άλλοι χαρακτήρες του, γιατί έχω ζήσει όσα έζησαν, κι ας ανήκω σε διαφορετική γενιά. Έχω περάσει από αυτή την ηλικία, έχω ζήσει τον παράφορο έρωτα, τον οποίο δεν μπορεί κανείς να διαχειριστεί.

Αν έχω βιώσει το να κάνω σεξ και να μην ξέρω πού βαδίζω; Και βέβαια το έχω βιώσει. Να μην ξέρω γιατί το κάνω – μήπως γιατί απλώς χρειάζομαι μια αγάπη; Χρειάζομαι μια αγκαλιά; Να το δοκιμάσω αφού το δοκιμάζουν όλοι; Μήπως βρω τον έρωτα της ζωής μου με έναν άγνωστο; Για να μπορέσω να διαχειριστώ όλο το συναισθηματικό μου κόσμο εκείνη τη στιγμή και να δώσω αυτό το ακτιβιστικό ύφος φέρνω στη μνήμη μου στιγμές που όντως έχω ζήσει».

Δείτε το video

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα