Η άγνωστη σχέση του Κρατερού Κατσούλη πριν την Καραβάτου: Ήταν η αδελφή ψυχή μου αλλά το τέλος ήταν ξαφνικό

Πριν παντρευτεί με την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης έφτασε πολύ κοντά στο γάμο με μία συνάδελφο του.

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε σχέση με την Εύα ΚοτανίδηΟ λόγος για την επίσης ηθοποιό, Εύα Κοτανίδη και κόρη του εκλιπόντος Γιώργου Κοτανίδη.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είχε κάποτε σχέση με συνάδελφό του, η οποία πλέον δεν συμμετέχει σε κάποιο σήριαλ στην τηλεόραση, αλλά την εποχή που ήταν μαζί, υπήρξε αρκετά αναγνωρίσιμη.

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Εύα Κοτανίδη χώρισαν το 2007

Οι δυο τους είχαν σχέση για αρκετά χρόνια και λίγο έλειψε να ενώσουν τις ζωές τους, ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο.

Ο Κρατερός Κατσούλης για χρόνια είχε σχέση με την ηθοποιό, Εύα Κοτανίδη, ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο.

Ήταν για χρόνια ζευγάρι και έφτασαν μια «ανάσα» από το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά τελικά τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Τότε δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό, λόγω πιεσμένου προγράμματος.

Η πιο πρόσφατη συνέντευξη

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε και ράγισαν καρδίες:Αυτη ειναι η τελευταια επιθυμία της οικογένειάς του Γιάννη Φέρτη -Εκεί θα γίνει η κηδεία του

Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο της παρουσιάστριας και οι fans τα έχασαν με το μήνυμα πού θέλει να περάσει

Αυτή 33 και αυτός…. : Αυτή είναι η πραγματική διαφορά ηλικίας της Αλεξανδράκη με το σύντροφο της, το ανακοίνωσε με μια τούρτα και ένα πάρτυ