Η Αφροδίτη Γραμμέλη μιλά 1η φορά για την on air λιποθυμία της: «Μου τελείωνε το οξυγόνο, δεν ένιωθα τα άκρα μου»

Συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ” και στον Μιχάλη Ροδόπουλο παραχώρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

“Τα θυμάμαι όλα”

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων μία δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, στην οποία έχασε τις αισθήσεις της στον αέρα.

“Δεν θέλω να ξεχάσω τίποτα από εκείνο το πρωινό. Μετά από κάτι πολύ έντονο και σοβαρό που είχε συμβεί στην οικογένειά μου, όλοι μου οι συνεργάτες, ήδη από το διαφημιστικό διάλειμμα, με συμβούλεψαν να αποχωρήσω από το πλατό” δήλωσε αρχικά.

Περνώντας στο περιστατικό, η ίδια είπε: “Δεν τους άκουσα υπερτίμησα τις δυνάμεις μου και σωματικά και ψυχολογικά. Είχα αρχίσει να μην αισθάνομαι τα άκρα μου, να μου τελειώνει το οξυγόνο, βίωνα μία πάρα πολύ έντονη κρίση πανικού. Δεν θυμάμαι καθόλου το ασθενοφόρο. Όταν μετά ξύπνησα στο νοσοκομείο, αποφάσισα ότι δεν θα αφήσω ξανά τον εαυτό μου να πιεστεί τόσο πολύ και θα τον προστατεύω λίγο περισσότερο γιατί έχω και μία ευθύνη απέναντι στο παιδί μου”.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, της πήρε αρκετό καιρό μέχρι να δει πώς αποτυπώθηκε τηλεοπτικά αυτό που της συνέβη στον αέρα: “Μου πήρε πάρα πολλές ώρες μέρες μετά να βρω τη δύναμη να να δω την εικόνα. Και αν με στεναχώρησε κάτι, είναι που την είδε το παιδί μου και οι δικοί μου άνθρωποι. Δεν θα σου κρύψω ότι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου σε βαθμό απεριόριστο είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη – μου στάθηκε όπως κανείς άλλος, ήταν απίστευτο το νοιάξιμο, η στήριξη και η αγάπη της”.

Related posts

Αλεν Ντελόν: «Ξερνάω με αυτόν τον κόσμο, φεύγω χωρίς λύπη»

Γονείς στην Ινδία κάνουν μήνυση στον γιο τους επειδή δεν τους κάνει εγγόνι

Η ιστορία της Σοφίας: «Βρήκα τον αδερφό μου μετά από 30 χρόνια. Τον είχαν κλέψει τσιγγάνοι και παντρεύτηκε στα 17»