Η αδυναμία και το πρότυπο του: Σπάνιες φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα με τον πατέρα του, Γιάννη

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 29/2 παραχωρώντας μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο δημοσιογράφο, καλό του φίλο και κουμπάρο, Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο παρουσιαστής δε δίνει εύκολα συνεντεύξεις παρά το γεγονός, πως έχει πολύ μεγάλη εξοικείωση με τα στούντιο και τις κάμερες – έχει επιλέξει να μην βγάζει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία από την προσωπική του ζωή και το παρελθόν του.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την ανατροπή μιλώντας μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια, το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και για την απουσία της μητέρας του από τη ζωή του! Είναι γνωστό άλλωστε, πως ο παρουσιαστής μεγάλωσε με τον πατέρα του, Γιάννη Λιάγκα στον οποίο είχε αμέριστη αδυναμία.

Ο πατέρας του Γιώργου Λιάγκα έφυγε πριν από 8 χρόνια από τη ζωή. Συνεργάτες μάλιστα του δημοσιογράφου κάνουν λόγο, πως εκείνη την περίοδο ο ίδιος ήταν καταρρακωμένος, έμπαινε και έβγαινε στα τηλεοπτικά στούντιο προσπαθώντας να ενώσει τα κομμάτια του από την απώλεια, που του στοίχισε όσο καμία άλλη.

Σπάνιες φωτογραφίες με τον πατέρα του Γιώργου Λιάγκα,

Οι κοινές εμφανίσεις του παρουσιαστή με τον αγαπημένο του πατέρα είναι σπάνιες. Ο φακός του Youweekly.gr είχε εξασφαλίσει αποκλειστικά πλάνα από τον γάμο Λιάγκα – Σκορδά τον Ιούνιο 2010 στο Island και τα φέρνει μπροστά.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε σε ένα σπάνιο ντοκουμέντο τον Λιάγκα στο πλευρό του Γιάννη Λιάγκα ντυμένος γαμπρός. Η στιγμή αυτή έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό του παρουσιαστή κάτι που δεν κρύβεται άλλωστε από το χαμόγελο στα χείλη του.

Related posts

“Εγώ νύσταζα εκείνη τη μέρα”: Η Ανδρομάχη αποκαλύπτει πως έμαθαν για την εγκυμοσύνη της με τον Λιβάνη

Τέλος τα μπλε μαλλιά: Έφτιαξε σώμα, έβαλε μαγιό και βγήκε στη θάλασσα σαν τον Ποσειδώνα ο Good Job Nicky

“Ξύλο, φωνές, τσακωμοί” Το αποκάλυψε πρώτη φορά ο Λιάγκας μετά το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά