H Παναγιώτα Βλαντή Με Μπικίνι Χωρίς Ρετούς Μας Δείχνει Πως Είναι Η Ιnfluencer Που Θα Θέλαμε Να Έχουμε (Pics)

Αυτό που δίνει την ομορφιά στους ανθρώπους, πέρα από την εξωτερική τους εμφάνιση, αυτό που τους κάνει να φαίνονται πιο όμορφοι, είναι η αύρα. Πολλές φορές αυτό δεν έχει ακριβή εξήγηση. Στην περίπτωση της Παναγιώτας Βλαντή όμως μπορεί να εξηγηθεί. Από πάντοτε ήταν και παραμένει ένας έρωτας, αλλά είναι η προσωπικότητα της, η διακριτικότητά της που κάνει την αύρα της ακόμα πιο γοητευτική.

Με τόση απήχηση που έχει στο κοινό, με τόσους να της υποκλίνονται και να μην έχουν να της προσάψουν το παραμικρό, η Παναγιώτα Βλαντή θα μπορούσε κάθε μέρα να μας ταράζει σε διάφορα βαθυστόχαστα και σε promotion. Τουναντίον. Είναι σαν να μην φέρει μια αναγνωρισιμότητα. Κι αυτό μας αναγκάζει να της υποκλιθούμε.

Ακόμα και κάποιος που αντιπαθεί την τάση των influencers, τη Βλαντή θα την δεχόταν.

Δείτε για παράδειγμα την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram από το Πολυλίμνιο Μεσσηνίας. Η ίδια με το μαγιό στη λίμνη, με το μαγιό της και χωρίς ίχνος ρετούς, τα λόγια που συνοδεύουν την ανάρτηση, όλα φανερώνουν την ομορφιά της.

«Αχ αυτές οι ομορφιές της Ελλάδας μας!
Δεν σταματάς ποτέ να την ανακαλύπτεις και να εκπλήσσεσαι κάθε φορά ευχάριστα…
Το Πολυλίμνιο Μεσσηνίας είναι απλά ονειρικό… η δική μας γαλάζια λίμνη με το υπέροχο φυσικό τοπίο και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες… πραγματικά ένας μικρός παράδεισος!».

Related posts

Σκάφος… όνειρο, κάνει 300.000€, κατάμαυρο, πάει σφαίρα: Αυτό είναι το μαύρο βέλος των Μενεγάκη – Παντζόπουλου

Χάρης Βαρθακούρης: «Χαίρομαι που η Αντελίνα είναι σπίτι και όχι στην τηλεόραση, έτσι την είχα συνηθίσει άλλωστε»

Ελένη Μενεγάκη: Οκτώ φωτογραφίες από το παρελθόν που η παρουσιάστρια δεν θέλει να θυμάται