«Γύριζα σπίτι, έκλεινα παντζούρια κι έκλαιγα»: Η Βαλαβάνη απαντά 1η φορά, ο λόγος που χώρισε τον Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «Night Out» και μίλησε για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Για τη συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό και την αποχή της από την τηλεόραση, για τρία χρόνια, η δημοσιογράφος υπογράμμισε «είμαι πάρα πολύ ήρεμη αυτή την περίοδο. Η ομορφιά πρέπει να βγαίνει από μέσα σου κι εγώ αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά με το μέσα μου και αυτό αρχίζει και φαίνεται. Αισθάνομαι τυχερή, γιατί δουλεύω με ανθρώπους που με αγαπούν και από την πρώτη στιγμή που έπεσε αυτό το τηλέφωνο είπα: ναι, θα το κάνω. Το ότι απείχα τρία χρόνια από την τηλεόραση, ήταν συνειδητή απόφαση. Ήθελα να ηρεμήσω, είχα κουραστεί πάρα πολύ από όλη αυτή την πίεση και το άγχος. Έμεινα σπίτι μου με τις επιχειρήσεις μου. Εκεί κατάλαβα τι θα πει να φροντίζεις την Ευρυδίκη, γιατί πριν δεν με φρόντιζα καθόλου. Είχα κουραστεί να δίνω λογαριασμό για τα πάντα και υπήρχαν φορές που δεν το άντεχα. Γύριζα σπίτι, τα έπαιρνα όλα μέσα μου, έκλεινα τα παντζούρια, έκλαιγα μέσα στο σκοτάδι και πάθαινα κρίσεις άγχους. Ήταν ένα αδιέξοδο που έπρεπε να διαχειριστώ».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλει να δημιουργήσει οικογένεια

Σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας, η πρώην παίκτρια του Survivor επεσήμανε «καριέρα ή γάμος; Θα βάλω την οικογένεια πρώτα. Νομίζω ότι δεν το έχω κρύψει κιόλας. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια από πολύ μικρή. Από τα 25 μου θέλω να κάνω παιδιά. Θέλω να γίνω μάνα! Θέλω να δημιουργήσω μια οικογένεια όπως μεγάλωσα εγώ. Για μένα δεν είναι ο γάμος σαν μυστήριο, για μένα είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Και μια απλή συμβίωση είναι γάμος. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου».

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα