Της είπαν να θυσιάσει την κόρη της για να σώσει τους γιούς της. ΔEITE τι απάντησε!

Στην 28η εβδομάδα της κύησης, η Chloe Dunstan αντιμετώπισε μια κρίσιμη απόφαση. Οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι τα δύο από τα τρία μωράκια που κυοφορούσε ήταν καλά αλλά το τρίτο δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει αν δεν γεννούσε πρόωρα. Της πρότειναν λοιπόν να αφήνει το μωρό κοριτσάκι της να πεθάνει για σωθούν τα άλλα 2 αγόρια της. Αλλά η Chloe αρνήθηκε να αφήσει το μωρό της να πεθάνει.

Με βάση πληροφορίες από το LifeNews.com, η Chloe γέννησε τα τρίδυμα στις 3 Ιουλίου, μήνες πριν από την προγραμματισμένη γέννηση τους. Όπως περίμεναν, τα δύο αγόρια (ο Herny και ο Rufus) είχαν πιο εύκολες μέρες ενώ η μικρή Pear, που ήταν μόνο μόνο μισό κιλό όταν γεννήθηκε και πάλεψε πάρα πολύ, σε σημείο που οι γιατροί είπαν ότι μπορει να μην τα καταφέρει.

Ο Rufus και ο Henry γεννήθηκαν σχεδόν 3 κιλά, και τα τρία χρειάστηκαν αναγκαίες μεταγγίσεις αίματος, αλλά η Pearl πάλεψε με μία εγκεφαλική αιμορραγία, μία λοίμωξη, μία πρόβλημα με την καρδιά της (το οποίο λύθηκε από μόνο του), με μία μεταβολική οστική ασθένεια και ένα θέμα με το συκώτι της.


Η οικογένεια είχε προειδοποιηθεί ότι η γέννηση και των τριών, πρόωρα μπορεί να είχε σοβαρές επιπτώσεις, αλλά η Chloe ήταν αποφασισμένη να δώσει στην κόρης της μία ευκαιρία να ζήσει.
Είπε: Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο εκείνη την στιγμή. Ήθελα και τα τρία μωράκια μου να ζήσουν.Το ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό. Το ήξερα ότι ήταν δυνατή καθώς δεν τρεφόταν σχεδόν καθόλου στην μήτρα για 28 εβδομάδες.
Η Chloe είπε επίσης ότι ήταν δύσκολο να βλέπει την κορούλα της να παλεύει τόσο πολύ για την ζωή της αλλά δεν το μετάνιωσε ούτε στιγμή.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο