Όπου και αν πήγαινε την Πείραζαν και την Κορόιδευαν. Όταν ο πατέρας της το κατάλαβε, δείτε τι έκανε!

Πολλοί έφηβοι ανά τον κόσμο προσπαθούν να νιώσουν αποδεκτοί.

Καθώς δοκιμάζουν διάφορες ταυτότητες (κάποιες από τις οποίες κρατάνε περισσότερο, ενώ κάποιες άλλες είναι εντελώς παροδικές), υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βιώνουν κριτική για κάποιες από τις επιλογές τους.

Δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πειράγματα και εκφοβισμό, λόγω της διαφορετικότητας. Σε ένα τέτοιο σενάριο, το περιβάλλον που δημιουργείται από τους γονείς στο σπίτι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ψυχολογία του παιδιού και αυτή η διαφήμιση από τη Γερμανία καταφέρνει να παρουσιάσει το πρόβλημα με πολύ ωραίο τρόπο.

Βλέπουμε εδώ ένα νεαρό κορίτσι που  έχει διαλέξει ένα κατάμαυρο, goth στυλ για τον εαυτό της, που σίγουρα ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους συνομήλικους της πόλης της.

Οπου και να πάει, συναντά την περιφρόνηση και τη γελοιοποίηση, αλλά την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη στο σπίτι – ο υπομονετικός και δεκτικός πατέρας της έχει βάψει όλο το σπίτι μαύρο για να ταιριάζει με το στυλ της λέγοντάς της ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ότι υποστηρίζει τις επιλογές της.

Το τελικό κείμενο στο βίντεο σημαίνει μεταφρασμένο: “Πες το με τις πράξεις σου”

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο