Σας μοιάζει με τον Leonardo DiCaprio; Για κοιτάξτε καλύτερα! Ολόιδιος σωσίας του διάσημου ηθοποιού προκαλεί σάλο στον γυναικείο πληθυσμό!

Ένας σωσίας του Leonardo DiCaprio των 90s ζει στη Σουηδία!

Παιδιά, δεν μπορώ να σας εξηγήσω τι σημαίνει αυτό για μένα. Αν δε με έχετε συναντήσει ποτέ, ή δεν μου έχετε μιλήσει ή δεν έχετε διαβάσει κάτι που να έχω γράψει εγώ, θα ξεκινήσω λέγοντας ότι πραγματικά λατρεύω τον Leonardo DiCaprio – πολύ. Όχι για τα memes του για το Oscar, αλλά με μια πιο βαθιά από κάθε αληθινή αγάπη που μπορεί να έχω στη ζωή μου. Με το οποίο είμαι εντάξει.

Ο Leo είναι τόσο σημαντικός για μένα που μπορεί να έχω ξοδέψει εκατομμύρια για να δω τον Τιτανικό στον κινηματογράφο. Είναι τόσο σημαντικός για μένα που η ξεθωριασμένη αφίσα από την επιτυχία του 1997 είναι ακόμα στον τοίχο του δωματίου μου, αν και φτάνω τα 30. Είναι τόσο σημαντικός για μένα που η χρονιά μου χαλάει όταν δεν είναι υποψήφιος για Oscar και δεν μου φαίνεται αστείο όταν δεν κερδίζει τις χρονιές που είναι υποψήφιος. Κοιτάξτε – απλά τον λατρεύω πραγματικά.

Όσο μεγαλώνω, μεγαλώνει και αυτός. Είναι αστείο πως πάνε αυτά, δεν είναι; Ήμουν λοιπον μόλις 10 χρονών όταν τον πρωτοείδα και αυτός κάπου στα 22. Αν και πάντα εκτιμώ την ηλικία και την ομορφιά σίγουρα δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι φτάνουν ποτέ στην κορυφή τους (έχετε δει την Judi Dench ή την Helen Mirren), μπορώ με ειλικρίνεια να πω ότι ο αγαπημένος μου Leo ήταν αυτός των ‘90s.
Και αν δε θυμάστε πως ήταν τότε, ευχαρίστως να σας δείξω. Ορίστε:

Δεν θέλετε να του τσιμπήσετε τα μάγουλα και να του ανακατέψετε τα χρυσά του μαλλιά λιγάκι;

Φυσικά τον αγαπώ στον Τιτανικό, αλλά τον υπεραγαπώ και στο Romeo + Juliet και ναι, ακόμα στο The Beach. Δεν ξέρω αν είναι επειδή είμαι κολλημένη σε έναν ανεμοστρόβιλο νοσταλγίας, ή αν ήταν όντως πιο ελκυστικός του 1997. Για όποιο λόγο κι αν είναι, τον αγαπούσα τότε. Τον αγαπώ τώρα, αλλά τον αγαπούσα πολύ τότε.

Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη εισαγωγή για να σας πω ότι ο Leonardo DiCaprio έχει σωσία, αλλά πιο συγκεκριμένα, ο Leonardo DiCaprio των’90s έχει σωσία. Όπως αναφέρει το Vanity Fair, ο Konrad Annerud είναι ένας 21χρονος μπάρμαν και μουσικός (μπορείτε να τον ακούσετε στο Spotify) από τη Σουηδία, ο οποίος μοιάζει εντελώς με το Leo.

?: @alexanderpalmqvist

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konrad Annerud (@konradannerud) στις

Φρικάρατε; Εγώ φρίκαρα. Όπως είπε στο nyheter24.se, ο Annerud έχει επίγνωση της ομοιότητας (αφού έχει και 22.500 ακόλουθους στο Instagram). Όλη την ώρα του λένε ότι μοιάζει με τον ξανθό σούπερ σταρ, ακόμα και σε ενοχλητικό σημείο. Ο Annerud εξηγεί ότι τον ενοχλεί όταν οι άνθρωποι τον λένε Leo, αλλά τελικά εκτιμά τη σύγκριση. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ;

Η κατάσταση βγαίνει προφανώς εκτός ελέγχου όταν ο Annerud ταξιδεύει. Μιλώντας για το πρόσφατο ταξίδι του στην Ιταλία, εξηγεί:

«Ήταν χαοτικό. Οι άνθρωποι φώναζαν ‘Leo’ και ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου όλη την ώρα. Ήταν ένα από τα πιο τρελά πράγματα που έχω ζήσει.»

Σε όλους αρέσουν οι ιστορίες με σωσίες, αλλά αυτή είναι η πιο απίθανη και η πιο παράξενη που έχω ακούσει.

Foto: @watsonemmma

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konrad Annerud (@konradannerud) στις

Μοιάζει τόσο πολύ με τον Leo που περιμένω να πέσει από κανένα πλοίο, ή να κλειστεί στο ασανσέρ με τον Matt Damon, ή να τρέξει για να ξεφύγει από τον Tom Hanks σε κάποιο αεροδρόμιο!

?: @stella_cocozza Mer bilder på http://stellacocozza.blogg.se/

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konrad Annerud (@konradannerud) στις

Λοιπόν, παιδιά αντίο! Λέω να μετακομίσω στη Σουηδία!

Credit: hellogiggles.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο