Ραγίζει καρδιές:Γάτα Πεθαίνει Την Ίδια Μέρα που Έφυγε Η Ηλικιωμένη Κηδεμόνας της

Συγκινεί η ιστορία μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Καλιφόρνια και της ηλικιωμένης γάτας της που πέθανε την ίδια μέρα, έχοντας αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων στον κόσμο. Αυτή η ιστορία αποτελεί παράδειγμα δύναμης του δεσμού μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων συντρόφων τους.

Πριν από περίπου 13 χρόνια, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων (που ήταν επίσης παππούδες) αποφάσισε να υιοθετήσει μια γάτα. Το τοπικό καταφύγιο ζώων τους επισκέφτηκε με μια επιλογή από τρία γατάκια, δύο από τα οποία ήταν γατάκια. Το τρίτο ήταν ένα τιγρέ δύο ετών που λεγόταν Γκάμπι. Αμέσως έγινε σπίτι ανεβαίνοντας τις σκάλες και βολεύοντας τον εαυτό της στο κρεβάτι. Φαινόταν ότι η Γκάμπι τους είχε επιλέξει.

Δυστυχώς, λίγο μετά την παρουσία της Γκάμπι στη ζωή τους, ο σύζυγος πέθανε και η γιαγιά και η Γκάμπι μετακόμισαν σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων για ηλικιωμένους , όπου η βοήθεια ήταν κοντά αν τη χρειάζονταν, και οι δυο τους ήρθαν ιδιαίτερα κοντά. Από τη στιγμή που σηκώθηκαν από το κρεβάτι το πρωί, μέχρι την ώρα που πήγαν για ύπνο, με την Γκάμπι να κάνει κύκλους γύρω από το μαξιλάρι της γιαγιάς, το ζευγάρι ήταν αχώριστο. Η γιαγιά διάβαζε κάθε μέρα με την Γκάμπι στριμωγμένη δίπλα της και απολαμβάνουν ήσυχα ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Η Γκάμπι άρχισε να χωρίζει τον εαυτό της από τη γιαγιά, η οποία έχανε βάρος λόγω έλλειψης όρεξης. Φαινόταν ότι και οι δύο δεν είχαν πολύ καιρό για αυτόν τον κόσμο.

Εδώ είναι η τελευταία φωτογραφία της Γκάμπι, που τραβήχτηκε την τελευταία μέρα της γιαγιάς και της Γκάμπι.

Η γιαγιά την πήγε στον κτηνίατρο και μαζί αποφάσισαν ότι το καλύτερο που είχαν να κάνουν ήταν να την βάλουν για ύπνο. Η γιαγιά κράτησε την Γκάμπι και την παρηγόρησε καθώς έκλεινε τα μάτια της για τελευταία φορά. Είχε χάσει τον καλύτερό της φίλο, την αδελφή ψυχή της. Αφού έφυγε η Γκάμπι, η γιαγιά πήγε σπίτι και πήρε έναν υπνάκο στον καναπέ. Δεν ξύπνησε ποτέ. Είχε πεθάνει τέσσερις ώρες μετά την αγαπημένη της γάτα.

Η Τζιλ Λέιτον μίλησε αργότερα για τη γιαγιά της, είπε: «Μου αρέσει να πιστεύω ότι η Γκάμπι ήταν εκεί στο πνεύμα για να παρηγορήσει τη γιαγιά καθώς άφησε την τελευταία της πνοή, μόλις όπως έκανε η γιαγιά για την Γκάμπι λίγες ώρες νωρίτερα. Είναι θαμμένοι μαζί και είμαι βέβαιος ότι ο δεσμός τους είναι ακόμα τόσο ισχυρός όσο ήταν όταν ήταν δύο μικρές ηλικιωμένες κυρίες που αγαπούσαν τη ζωή και η μια την άλλη.»

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό