Προσδοκία Vs Πραγματικότητα: Πως Νομίζουμε ότι Είναι οι Γυναίκες των πιο Πλούσιων Αράβων Σείχηδων και ΠΩΣ είναι Πραγματικά!

Οι γυναίκες της Ανατολής του εικοστού πρώτου αιώνα δεν εμφανίζονται πλέον φορώντας μόνο μπούρκα. Μας εκπλήσσουν με το στυλ τους, την και τον ενεργό τρόπο ζωής.

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε τη γοητεία αυτών των εκπληκτικών γυναικών.

Rania Al-Abdullah

Βασίλισσα της Ιορδανίας, σύζυγος του Βασιλιά Abdullah II και μητέρα του πρίγκιπα Χουσεΐν, διάδοχου του θρόνου. Η Rania διαθέτει λογαριασμό στο Instagram, αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών στη Μέση Ανατολή και ζητάει να γίνουν αλλαγές στη παραδοσιακή ενδυμασία. Η βασίλισσα αγαπάει ρούχα του σχεδιαστή Giorgio Armani, και κατά καιρούς φωτογραφίζεται για περιοδικά μόδας.

Ameera al-Taweel

Πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας, δηλώνει ανοιχτά υπέρ των μεταρρυθμίσεων στη χώρα της και με το παράδειγμά της αποδεικνύει ότι είναι δυνατόν να ζήσει όπως θέλει και όχι σύμφωνα με τους νόμους και τα στερεότυπα. Η Amir σπούδασε στις ΗΠΑ, οδηγεί αυτοκίνητο, και έχει πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της. Τώρα η πριγκίπισσα διευθύνει το δικό της φιλανθρωπικό ίδρυμα με την ονομασία «Alwaleed Philanthropies».

Dean Abdulaziz Al-Saud

Η πιο κομψή πριγκίπισσα του μουσουλμανικού κόσμου, η οποία κατέχει μπουτίκ μόδας στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ. Το 2016, h Dean ήταν η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Vogue Αραβίας. Παρά την μεγάλη της αγάπη για την βιομηχανία της μόδας, η πριγκίπισσα αγαπά να περνάει και χρόνο με την οικογένειά της και έχει τρία παιδιά.

Μόζα μπιντ Νασέρ αλ Μισνέντ

Η δεύτερη σύζυγος του πρώην Εμίρη του Κατάρ και μητέρα του νέου ηγέτη της χώρας. Η Μόζα είναι η επικεφαλής του Ιδρύματος του Κατάρ για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και την Κοινοτική Ανάπτυξη, καθώς και πρέσβειρα της UNESCO. Υποστηρίζει την ανάπτυξη των ελεύθερων μέσων ενημέρωσης, καθώς επίσης όνειρό της είναι να μετατρέψει το Κατάρ σε αντίπαλο της Silicon Valley.

Η Μόζα είναι μητέρα επτά παιδιών, γεγονός που εκπλήσσει καθώς έχει εκπληκτικό στυλ και τέλεια φιγούρα.

Πριγκίπισσα Χάγια Μπιν Χουσεΐν

Αδελφή του βασιλιά της Ιορδανίας και σύζυγος του κυβερνήτη του Ντουμπάι, του σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ. Η πριγκίπισσα σπούδασε στην Οξφόρδη. Η Χάγια ασχολείται με την φιλανθρωπία και είναι πρέσβειρα του ΟΗΕ. Χόμπι της είναι η ιππασία.

Πριγκίπισσα του Μαρόκο Lalla Salma

Η σύζυγος του βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ VI. Η κοκκινομάλλα πρώτη σύζυγος του μαροκινού ηγέτη, έπαψε να κρύβει το πρόσωπο της και μπορεί να περηφανεύεται ότι κατέχει ένα σύγχρονο επάγγελμα: μηχανικός πληροφορικής.

Fathima Kulsum Zohar Godabari

H βασίλισσα της Σαουδικής Αραβίας προτιμά να κρατάει ιδιωτική την προσωπική της ζωή. Κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, αλλά για ένα διάστημα είχε λογαριασμό στο Facebook, γεγονός που εξέπληξε πολλούς.

Η Fatima αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στις παραδόσεις, να μην συμβαδίσει με την σύγχρονη εποχή, όπως οι περισσότερες γυναίκες της Ανατολής.

Μαΐτα Μπιντ Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ

Κόρη του Σεΐχη του Ντουμπάι Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ. Η Μαΐτα δεν ενδιαφέρεται απλά για τον αθλητισμό, αλλά είναι η αρχηγός της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο καράτε. Η Μαΐτα εκτός από εντυπωσιακές αθλητικές επιδόσεις, έχει και πολυάριθμους οπαδούς.

Dana Al-Khalifa

Η πριγκίπισσα τρέφει μεγάλο ενδιαφέρον για τη μόδα. Η Dana έχει ένα blog μόδας με τον τίτλο «The overdressed», και είναι ένα πραγματικό αστέρι του Instagram. Εμπνέει χιλιάδες κορίτσια σε όλο τον κόσμο για να είναι ο εαυτός τους.

Credit: Adme

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο