Πρόωρο Κοριτσάκι Πηγαίνει Σπίτι Του Μετά Από 112 Ημέρες Στην Εντατική (vid)

Πρόωρο Κοριτσάκι Πηγαίνει Σπίτι Του Μετά Από 112 Ημέρες Στην Εντατική

Κοριτσάκι: Μετά από 112 ημέρες στη μονάδα εντατικής νεογνών, το κορίτσακι της ιστορίας μας που γεννήθηκε πρόωρα θα γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα παρέα με τους τρισευτυχισμένους γονείς της στο σπίτι τους.

Η Jimena Macias γεννήθηκε 18 εβδομάδες νωρίτερα, όταν η μητέρα της διένυε την 22η εβδομάδα εγκυμοσύνης, τον Απρίλιο του 2021. Ζύγιζε όσο ένα πούπουλο και χρειάστηκε ειδική φροντίδα γι’ αυτό και νοσηλεύτηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών, όπου οι γιατροί τη διασωλήνωσαν. Στη μικρούλα δινόταν τροφή μέσω ορού. Μετά από 112 ημέρες το κοριτσάκι πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της, αναφέρει το KHOU 11.

Η μητέρα της, Gallegos, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι δεν ήταν σίγουρη αν η κόρη της θα έπαιρνε εξιτήριο εγκαίρως για τις γιορτές. «Δεν πίστευα ότι θα ήταν δυνατόν να περάσουμε τις γιορτές μαζί», είπε. «Ο Θεός όμως είχε άλλα σχέδια». Ο πατέρας της μικρούλας, δήλωσε επίσης στο KHOU 11 ότι ο ίδιος και η γυναίκα του είναι ευγνώμονες που το παιδάκι τους επιβίωσε και είναι καλά.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο