Κανιθάρες: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, γιατί τότε θα συναντήσω τον γιο μου»

Συγκλονιστικά λόγια από τον Σαντιάγκο Κανιθάρες, με τον παλαίμαχο γκολκίπερ να μιλάει για τον θάνατο του πεντάχρονου γιου του.

Τoν περασμένο Μάρτιο ο Σάντι Κανιθάρες ένιωσε τον απόλυτο πόνο, χάνοντας σε ηλικία 5 ετών τον γιο του μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ Iσπανός γκολκίπερ παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Αργεντινή και με συγκλονιστικά λόγια μίλησε για την τεράστια απώλεια του γιου του, λέγοντας πως «δεν με φοβίζει ο θάνατος, γιατί τότε θα συναντήσω ξανά τον γιο μου».

Αναλυτικά: «Καθένας σκέφτεται ότι ποτέ δεν θα περάσει από αυτό το στάδιο. Ο Σάντι γεννήθηκε καλά, αλλά όταν ήταν 3,5 χρόνων αρρώστησε ξαφνικά. Τόσο ξαφνικά, όσο από ένα βράδυ μέχρι το άλλο πρωί. Για δεκαπέντε μήνες πάλευε.

Δυστυχώς, είναι ένας τύπος ασθένειας που συνήθως σε νικά. Η μεγαλύτερη στήριξη που είχα ήταν η πίστη μου, είμαι καθολικός. Πιστεύω στο Θεό και δεν πιστεύω ότι είναι τιμωρία. Υπάρχουν άνθρωποι που για διάφορους λόγους ο Θεός τους θέλει κοντά του γρήγορα, ή που τους έστειλε για να μας δώσει ένα μάθημα. Ως πατέρας πολύτεκνης οικογένειας, ίσως να χρειαζόμουν ένα μάθημα ωριμότητας και μου το έδωσε ο γιος μου.

Το βίωσα με μεγάλη λύπη, δεν μπορώ να το αρνηθώ, μου λείπει πολύ. Έχουν περάσει μερικοί μήνες και φαίνεται σαν να έχουν περάσει πέντε χρόνια. Πάντα έλεγα ότι δεν φοβάμαι το θάνατο, γιατί θα είναι εκείνη η ημέρα που θα συναντήσω ξανά το γιο μου».

[sdna.gr]

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο