Όταν ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες όλοι άρχισαν να την Κράζουν! Ο λόγος; Θα σας Σοκάρει…

Η Sarah Stage, μία επαγγελματίας μοντέλο της Elite, πρόσφατα έγινε μητέρα. Στη φωτογραφία φαίνεται το μοντέλο μόλις 3 εβδομάδες πριν γεννήσει το υγιές μωράκι της. Οι φωτογραφίες της προκάλεσαν αντιδράσεις όταν είδε ο κόσμος ότι ήταν τόσο αδύνατη, παρά του ότι ήταν προς το τέλος της εγκυμοσύνης της.

Ο κόσμος άρχισε να την κατακρίνει επειδή ήταν υπερβολικά αδύνατη στις φωτογραφίες αυτές, λέγοντας πως η “αρρώστια” μιας μάνας με το σώμα της θα γίνει αφορμή να γεννηθεί ένα παιδί με προβλήματα!.

Η Sarah λέει πως είχε πάρει 9 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, που ήταν ακριβώς το βάρος που έπρεπε να είχε πάρει.

Η Dr. Jennifer Ashton λέει, “Το γεγονός ότι φαίνεται πολύ αδύνατη στις φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι η ανάπτυξη του παιδιού της είναι περιορισμένη ή πολύ μικρή. Δεν έχει σχέση με το αν φαίνονται οι μυς της, αν η μήτρα της έχει το τέλειο μέγεθος ή άμα έχει πάρει αρκετό βάρος για να θεωρείται αποδεκτό.

Η Sarah λέει ότι γυμνάζεται δύο φορές την εβδομάδα και τόνισε το γεγονός ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός οπότε δεν γίνεται και κάθε εγκυμοσύνη να είναι ίδια. 

“Από τη στιγμή που το μωρό είναι υγιές δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο σημασία. Αυτό θα έπρεπε να είναι το σημαντικότερο, “εξήγησε.

Μπορεί κάποιοι να ξαφνιάζονται με αυτές τις φωτογραφίες, αλλά τα αρνητικά σχόλια είναι κάτι που δεν βοηθάνε κάπως  ούτε την Sarah ούτε το μωρό της.

Η Sarah γέννησε πριν κάποιες μέρες ένα  αγοράκι και τον ονόμασε James Hunter. Ζυγίζει 3,5 κιλά και είναι υγιέστατο!

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο