Η μεγάλη μέρα του μικρού Ηλία έφτασε – Πήρε τα αιμοποιητικά κύτταρα από το συμβατό δότη του

Τα καταφέραμε! Ήταν η ώρα του ύπνου του ελάιας, οπότε κοιμήθηκε στη μεγάλη του στιγμή. Το αίμα του καλώδιο στάλθηκε στο αίμα του και τώρα περιμένουμε. Τα κύτταρα μπορεί να χρειάζονται έως και 3 εβδομάδες για να αρχίσουν να λειτουργούν.

Πρόσεξες πόσο λίγο αίμα χρειαζόταν; Παρακαλώ σκεφτείτε το αίμα και το μυελό των δωρεών. Η πιο μικρή ποσότητα του αίματός σου μπορεί να έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο στη ζωή κάποιου.

Elias’ Story

Εάν θέλετε και εσείς να βοηθήσετε έναν ασθενή, μπορείτε να γίνετε εθελοντής δότης μυελού των οστών και αυτό είναι πιο εύκολο και ανώδυνο από όσο φαντάζεστε.

Τηλεφωνήστε στο Σύλλογο όραμα Ελπίδας (2107775615 & 2107775616) ή επισκεφτείτε την σελίδα oramaelpidas.gr και κάντε την αίτηση νέων εθελοντών online (Πηγαίνετε στο κοντινότερο Νοσοκομείο αν βρίσκεστε στο εξωτερικό) Αναλόγως τον νομό στον οποίο ζείτε, είτε σας παραπέμπουν σε κοντινό Γενικό Νοσοκομείο, είτε σας στέλνουν ΔΩΡΕΑΝ ένα φάκελο με ειδικές μπατονέτες, τις οποίες αφού τις σαλιώσετε σύμφωνα με τις οδηγίες, καλείτε την ACS και τις στέλνετε πίσω ΔΩΡΕΑΝ και πάλι. Εάν έχετε την τύχη και την ευλογία κάποτε να είστε συμβατός δότης, προχωράτε σε μια διαδικασία παρόμοια με την αιμοληψία, και ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜOΛΙΣ ΣΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Το όραμα Ελπίδας αναλαμβάνει εξολοκλήρου τα έξοδα, ακόμα και για τη μέρα που ενδεχομένως να χάσετε από τη δουλειά σας.

Επίσης, η Τράπεζα εθελοντών δοτών είναι παγκόσμια και δεν έχει καμία σημασία η τοποθεσία του ασθενή ή του υποψηφίου εθελοντή δότη.

Μπορείτε να γίνεται εθελοντές στην Αθήνα και ο ασθενής να βρίσκεται σε άλλη χώρα ή ο ασθενής να βρίσκεται στην Ελλάδα και ο εθελοντής σε άλλη χώρα.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Προωθήστε το, κοινοποιήστε το παντού. Στις μέρες μας είναι πλέον εύκολο και ανώδυνο.

[alithinesgynaikes]

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο