Οι κοιλιακοί αυτού του μοντέλου προκάλεσαν (ξανά) αντιδράσεις [βίντεο]

Για μια ακόμη φορά ένα μοντέλο και fitness blogger από τις ΗΠΑ προκαλεί πολλά σχόλια στα social media εξαιτίας των κοιλιακών της.

Η 33χρονη Sarah Stage, πριν από λίγα χρόνια είχε γίνει viral, όταν είχε ποστάρει μια φωτογραφία της στα social media για να δείξει την εγκυμοσύνη της.

Η Sarah ήταν τότε έγκυος 9 μηνών στο γιο της, τον μικρούλη James, ο οποίος σήμερα είναι 2 ετών.

Αυτή η φωτογραφία είχε προκαλέσει όργιο σχολίων στα social media, αφού πολλοί έφτασαν στο σημείο ακόμα και να αμφισβητήσουν την εγκυμοσύνη της Sarah, αφού η κοιλιά της ήταν πολύ μικρή για έγκυο στον 9ο μήνα, ενώ το ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν πως η γράμμωση στους κοιλιακούς της έμοιαζε να μην έχει χαλάσει καθόλου παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Τώρα η Sarah προκάλεσε ξανά χιλιάδες σχόλια αφού ανέβασε στο Instagram ένα νέο βίντεο στο οποίο κάνει γυμναστική έχοντας πλάι της το γιο της, ενώ και πάλι είναι 6 μηνών έγκυος και περιμένει και δεύτερο παιδί.

Και στο νέο βίντεο πολλοί δεν μπορούν να πιστέψουν πως αυτή είναι η κοιλιά μιας γυναίκας που είναι 6 μηνών έγκυος, ενώ κάποιοι έσπευσαν να την κατηγορήσουν τη Srarah πως αδιαφορεί για την υγεία του μωρού της και να τονίσουν πως συνήθως οι γιατροί συστήνουν στις γυναίκες να μην ξαπλώνουν καν ανάσκελα μετά το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους και σίγουρα δεν συστήνουν σε εγκύους να κάνουν ασκήσεις κοιλιακών!

Πηγή: mag.sigmalive.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο