Η Επιδεξιοτεχνία Αυτής της Μαμάς στις Πλεξούδες, Ντροπιάζει τις Απλές Αλογοουρές

Κάθε πολυάσχολη μαμά ξέρει, ότι το να ετοιμάσει την κόρη της για το σχολείο δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε τις πλεξούδες μια τυχερής εξάχρονης, όταν πάει στο σχολείο κάθε μέρα. 

Μια μητέρα από την Μελβούρνη, η Shelley Gifford περνάει τα βράδια της ονειρεύοντας τι πλεξούδες θα κάνει στην κόρη της Grace το επόμενο πρωινό. Μέχρι τώρα έχει φτιάξει καρδιές, κορώνες και πολλά άλλα φανταστικά σχέδια. Η ταλαντούχα μητέρα αφιερώνει 15 με 20 λεπτά κάθε πρωί, φτιάχνοντας το χτένισμα της Grace πριν το σχολείο, και τα σαββατοκύριακα κάνει ακόμα πιο περίπλοκα χτενίσματα.

“Πολλοί με ρωτούν πως κάνω την κόρη μου να κάθεται ακίνητη για τόση ώρα,” δήλωσε η Gifford στο BuzzFeed. “Η Grace είναι τέλεια, έφτιαχνα τα μαλλιά της από πολύ μικρή ηλικία, και έτσι έχει μάθει.”

Ενώ η Gifford πάντα αγαπούσε τις πλεξούδες, δήλωσε στο BuzzFeed ότι το πάθος της ξεκίνησε όταν ανακάλυψε διάφορες τεχνικές στο διαδίκτυο. Ήθελε να είναι μέρος της διαδικτυακής κοινότητας με μητέρες που φτιάχνουν τα μαλλιά των παιδιών τους, και έτσι ξεκίνησε το λογαριασμό της στο Facebook και στο Instagram, για να δοκιμάσει το ταλέντο της.

Φυσικά, η Grace απολαμβάνει που είναι στο επίκεντρο της προσοχής και κάνει το μοντέλο της μητέρας της! Δείτε περισσότερα χτενίσματα της ταλαντούχας μητέρας, και προετοιμαστείτε να ζηλέψετε την δεξιοτεχνία της!

There seems to be a lot going on in this style. ? 5 strand, lace dutch braid, corset ribbon braid all wrapped into a bun. ?? Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Braider: Shelley (@prettylittlebraids) στις

Credit: goodhousekeeping.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο