H φωτογραφία του θηλασμού που έγινε viral

Οι φωτογραφίες του θηλασμού έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό στα social media και γενικότερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Από τη μια είναι αυτοί που τάσσονται υπέρ του δημόσιου θηλασμού και από την άλλη είναι εκείνοι που δεν θέλουν να βλέπουν μία μαμά να θηλάζει το μωρό της.

Αίσθηση έχει προκαλέσει μία φωτογραφία και συγκεκριμένα, ένα κολάζ side by side, που δείχνει μια γυναίκα να θηλάζει το μωρό της στην τουαλέτα και από την άλλη ένας άνδρας να τρώει ένα πιάτο με ζυμαρικά, επίσης στην τουαλέτα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την Ισραηλινή φωτογράφος και μητέρα δύο παιδιών, Tamar Shugert (ο άντρας στο δεύτερο πλάνο είναι ο σύζυγός της), η οποία έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό στο Facebook της σελίδας 52Frames «Make a Statement» (Κάντε μια δήλωση.)

Η Shugert συμμετείχε στον διαγωνισμό με αυτή την φωτογραφία και την συνόδευσε με τη λεζάντα «Εάν δεν είστε πρόθυμοι να φάτε το μεσημεριανό σας γεύμα στην τουαλέτα, τότε μην περιμένετε από μένα να ταΐσω το παιδί μου εκεί!» Η φωτογραφία κέρδισε στον διαγωνισμό και έγινε viral αλλά όχι για τους λόγους που φαντάζεστε!

Ανεξάρτητα από το τι φοράει στη φωτογραφία, το μήνυμα που θέλησε να περάσει η Shugert είναι ότι κάποια στιγμή η κοινωνία μας θα πρέπει να γίνει πιο δεκτική στον δημόσιο θηλασμό.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο