Γυναίκα μοιράζεται τις σοκαριστικές επιπτώσεις που είχε πάνω της η βαφή μαλλιών.

Μια χρήστης του Imgur δημοσίευσε σοκαριστικές φωτογραφίες από την αλλεργική αντίδραση μιας φίλης της στη βαφή μαλλιών και οι φωτογραφίες είναι πραγματικά ο χειρότερός της εφιάλτης.

Η χρήστης με το όνομα thechosenginger δημοσίευσε τις φωτογραφίες της στο Reddit, λέγοντας στους αναγνώστες ότι η φίλη της έπαθε αλλεργική αντίδραση στη βαφή μαλλιών. Σύμφωνα με την thechosenginger, δεν ήταν αποτέλεσμα πειραματισμών στο σπίτι. Λέει ότι η φίλη της πήγε σε κομμώτρια για το νέο χρώμα και «είχαν χρησιμοποιήσει τη βαφή πάνω της παλαιότερα, άρα δεν το περίμεναν».

Η thechosenginger είπε ότι η φίλη της πήγε στο κομμωτήριο την Τετάρτη για να βάψει τα μαλλιά της και την Πέμπτη το κεφάλι της άρχισε να την τρώει. Την Παρασκευή, είχε πρηστεί και πήγε αμέσως στα επείγοντα. «Είναι τρελό το πόσο πρήστηκε», γράφει. Είπε ότι η φίλη της έβρισκε τις φωτογραφίες αστείες και πρότεινε να τις ανεβάσουν στο Reddit.

Έτσι είναι κανονικά, και παρακάτω φαίνεται πως ήταν εκείνες τις μέρες.

Και ναι, φαίνεται κατσουφιασμένη στις φωτογραφίες (και ποιος δε θα ήταν;). «Είναι τρελό», είπε η thechosenginger, «Αλλά υπόσχομαι , δεν ξέρει να κάνει φώτοσοπ». (Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, το πρήξιμο μπορεί να είναι αποτέλεσμα αλλεργικής αντίδρασης σε συγκεκριμένες βαφές.)

Η φίλη της σιγά σιγά καλυτερεύει, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία και τώρα ορκίζεται ότι δε θα ξαναβάψει τα μαλλιά της ποτέ.

Credit: goodhousekeeping.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο