Δοκίμασε τα Εσώρουχα περιόδου της PantyProp αλλά δεν πίστευε με τίποτα ότι θα είναι τόσο Αποτελεσματικά!

“Δεν είναι η πρώτη φορά μου φορά που δοκιμάζω εσώpουχα για την περίοδο, αλλά θα παραδεχτώ ότι όταν άκουσα πρώτη φορά γι’ αυτή την ιδέα, ήμουν κάπως σκεπτική.”

Ο ίδιος ο όρος «εσώpουχα περιόδου» μας ξυπνά αναμνήσεις από γιαγιαδίστικα εσώpουχα και κατεστραμμένα εσώpουχα – αυτά που φοράς όταν ξέρεις ότι θα είναι άσχημη η μέρα. Και, για να είμαστε ειλικρινής, αυτά είναι σχεδόν ακριβώς τα εσώpουχα περιόδου, απλά 10 φορές πιο χαριτωμένα και στην πραγματικότητα τέλεια.

Δοκίμασα τα πρώτα τον Οκτώβρη και έγιναν μέρος της ρουτίνας μου. Έτσι, όταν έμαθα και για μια άλλη μάρκα με το όνομα PantyProp, αποφάσισα να τα δοκιμάσω.

Αν και τα εσώρουχα περιόδου από άλλες μάρκες (όπως της Thinx και της DearKates) έχουν απορροφητικά στρώματα που λειτουργούν σαν έξτρα προστασία για τις δύσκολες μέρες, το PantyProp είναι λίγο διαφορετικό: Βάζεις μια κανονική σερβιέτα στον πάτο και το εσώpουχο την κρατάει στη θέση της.

Το στήσιμο

Διάλεξα το Propster, με πιο ψηλοκάβαλο στυλ (η PantyProp φτιάχνει επίσης το Propkini, σε στυλ μπικίνι, και το Propsuit, σαν κορμάκι). Παραδέχομαι ότι με μια πρώτη ματιά δεν πίστευα ότι θα δουλέψει. Όχι επειδή δεν ήταν καλή ιδέα, αλλά επειδή οι κανονικές σερβιέτες φαίνονται πολύ μεγάλες για το χώρο που διατίθεται.

Είναι σαν μια τσέπη όπου βάζεις τη σερβιέτα και ήμουν πεπεισμένη ότι θα γίνει χάλια ή ότι θα διπλώσει η σερβιέτα. Αλλά, ευτυχώς χάρη στη γεωμετρία και τη φυσική που δεν καταλαβαίνω, μόλις μπήκε, ο στενός χώρος κράτησε τα πάντα ασφαλή.

Όταν το φοράς

Ο επόμενος δισταγμός μου έγινε αμέσως ξεκάθαρος: Θα μπορούν οι άλλοι να καταλάβουν ότι το φοράω; Όταν φοράς το PantyProp, είναι σαν να φοράς σερβιέτα για πρώτη φορά.

Είναι άγνωστο και ογκώδες και δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι ότι είναι σαν να φοράς πάνα. Ήξερα καλά αυτό το άγχος, γι’ αυτό έκανα το καλύτερο πείραμα που μπορούσα να σκεφτώ – το τεστ με κολλητό τζιν.

Ήξερα ότι οποιοσδήποτε όγκος θα πεταγόταν από το κολλητό μου τζιν, αλλά προς έκπληξη μου, δεν φαινόταν τίποτα. Τσέκαρα από όλες τις γωνίες στον καθρέφτη μου εκείνο το πρωί πριν πάω στο γραφείο, ελπίζοντας ότι η τύχη με το PantyProp θα συνεχιζόταν.

Τα αποτελέσματα

Παρόλο που ήταν κάτι άγνωστο, σχεδόν ξεχνάς ότι φοράς σερβιέτα μέσα στο εσώpουχο σου μετά από περίπου μια ώρα. Όντως, μπορεί να ήμουν και πιο χαλαρή. Η σερβιέτα ήταν εκεί μέσα. Το στήσιμο του διχτυού την κρατάει τέλεια. Δεν χρειάστηκε να διορθώσω κάτι κατά τη διάρκεια της μέρας, ούτε να ανησυχήσω ότι κάτι πήγε στραβά.

Είναι πολύ εύκολο να τη βγάλεις και, επιπλέον, δεν υπάρχει αυτός ο θόρυβος που ξεκολλάς τη σερβιέτα από το εσώρουχο και σε φέρνει σε δύσκολη θέση στις κοινόχρηστες τουαλέτες. Απλά βγάζεις την παλιά και την αντικαθιστάς με την καινούρια.

Όπως τα περισσότερα προϊόντα για την περίοδο, έχει να κάνει με τις προτιμήσεις σου.Το τέλειο με αυτά τα προϊόντα είναι ότι μπορείς να τα χρησιμοποιείς όπως σε βολεύει.

Προτιμώ τα παραδοσιακά μου εσώpουχα περιόδου για την αρχή ή το τέλος της περιόδου μου, όταν δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να χρησιμοποιήσω ταμπόν και μάλλον θα χρησιμοποιώ το PantyProp στις δύσκολες μέρες, όταν ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνω εκτός από το να κάθομαι στον καναπέ και να τρώω μπισκότα.

Παρόλο που οι επιλογές μου δεν ταιριάζουν σε όλους, ξέρω ότι αν κανείς σκεφτεί να χρησιμοποιήσει το PantyProp, θα αξίζει 100%.»

Credit: hellogiggles.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο