Δείτε τι δείχνει το Σχήμα των Νυχιών σας για την Προσωπικότητά σας.

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί για την τέχνη του Feng Shui, για το σούσι και για τα παράξενα κιμονό. Ωστόσο, οι άνθρωποι αυτής της χώρας μπορούν να καταλάβουν πράγματα για τον χαρακτήρα σου, κοιτώντας τα νύχια του χεριού σου.

Από αμυγδαλωτά, σε σχήμα σπαθιού, σε πιο πλατιά, κάθε τύπος νυχιού έχει αναλυθεί για να ταιριάζει και σε διαφορετική προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Νομίζετε πως είστε παλαβός;

Εάν έχετε αμυγδαλωτά νύχια με λείες άκρες και μυτερή μύτη, μπορεί να είστε ειλικρινής και πιστός. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτή την διάγνωση, ίσως να έχετε επίσης χαμηλό αυτοέλεγχο και να είστε έτοιμος να εκραγείτε. Επίσης υποδηλώνουν πολύ φαντασία σε συνδυασμό με πολύ σεβασμό.

Σπαθιά, Τετράγωνα και Αυγά.

Υπάρχουν πολλά άλλα είδη νυχιών. Κάποια από αυτά είναι τα σπαθιά, τα τετράγωνα, τα αυγά, τα πλατιά και τα τριγωνικά. Τα νύχια σαν σπαθιά δείχνουν φιλοδοξία, αλλά έλλειψη ομαδικής δουλειάς. Κάθε άλλο είδος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, δείχνοντας τις αδυναμίες και τα αδύναμα σημεία κάθε προσωπικότητας.

Γι’αυτό αν βλέπετε ότι δεν μπορείτε να παίξετε ομαδικά, καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε το πώς θα πρέπει να κατευθύνετε τον μανικιουρίστα σας την επόμενη φορά.

Credit: glamourpage.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο