Δημοσίευεσε μία φωτογραφία ενώ θήλαζε, αλλά αν παρατηρήσετε το μωράκι… Τέλειο!

Η μητέρα και blogger Meg Nagle συζητά ανοιχτά το θέμα του θηλασμού στο blog της, The Milk Meg.

Είτε πρόκειται για δημοσιεύσεις σχετικά με τρόπους για να αντλήσετε περισσότερο γάλα ή πως να κάνετε διακοπές με ένα βρέφος που θηλάζει, εκεί υπάρχουν πληροφορίες που κάθε μητέρα θα έπρεπε να γνωρίζει.

Οι συζητήσεις που ανοίγει συνεχίζονται και στην ομάδα της στο Facebook όπου όχι μόνο μοιράζεται συνεχείς ενημερώσεις, αλλά και δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες την ώρα που θηλάζει το μωρό της.

Ωστόσο, η μητέρα τριών παιδιών, η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα να θηλάζει όπου κι αν βρίσκεται, κέντρισε πρόσφατα το ενδιαφέρον όλου του κόσμου επειδή… θήλαζε το μωρό της αδερφής της!

Ο πανέμορφος μικρός ανιψιός μου! Ενώ η αδελφή μου ήταν στη δουλειά σήμερα προσπάθησα να του δώσω ένα μπουκάλι με το γάλα της μερικές φορές, αλλά δεν το έπινε. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν κουρασμένος έτσι του έδωσα το στήθoς μου και voila, κοιμήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά“, έγραψε στη λεζάντα.

Έλαβε ένα τεράστιο ποσοστό υποστήριξης από μητέρες απ’ όλο τον κόσμο:

Πολλές γυναίκες την υπερασπίστηκαν με υποστηρικτικά σχόλια. Αλλά, όπως αναμενόταν, κάποιοι δεν ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με την ιδέα μιας γυναίκας να θηλάζει το μωρό μιας άλλης, αν και η Nagle έγραψε στο Facebook ότι αφαιρεί τα σχόλια που “δεν είναι υποστηρικτικά“.

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο συνηθισμένο είναι αυτό σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι εν μέρει ο λόγος που πιστεύω ότι πρέπει επιτέλους να μιλήσουμε ανοιχτά γι’ αυτό. Μερικοί άνθρωποι ανησυχούν για την ασφάλεια και δεν έχουν άδικο, αλλά πρέπει να υπάρξει ενημέρωση και φυσικά ιατρικός έλεγχος“, δήλωσε.

Η “δωρεά” μητρικού γάλακτος μπορεί να είναι επωφελής για τους γονείς που δεν μπορούν να προσφέρουν το δικό τους. Αλλά ενός ξένου το γάλα μπορεί επίσης να είναι επιβλαβές αν το άτομο έχει μια λοίμωξη ή ασθένεια.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο