Δίαιτα Λεπτίνης: Η θαυματουργή δίαιτα της Έλενας Παπαρίζου που ακολουθούν σταρ στο Χόλιγουντ

Η Έλενα Παπαρίζου διατηρεί στο πέρασμα των ετών μια πολύ όμορφη σιλουέτα μακριά από τα πρότυπα των ανορεξικών μοντέλων που κατέκλυζαν τα περιοδικά τα προηγούμενα χρόνια – Πώς κατάφερε να μείνει «μισή» μετά την δίαιτα που ακολούθησε

Για πρώτη φορά το περιοδικό «Λοιπόν» αποκαλύπτει τη θαυματουργή δίαιτα που ακολουθεί η Έλενα Παπαρίζου προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά μαγαζιά και φυσικά στην τηλεόραση.

Πρόκειται για την δίαιτα της λεπτίνης που κάνει θραύση στο Χόλιγουντ.

Τι είναι η λεπτίνη

Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που βοηθάει στη ρύθμιση της όρεξης και του μεταβολισμού και παράγεται από τα λιποκύτταρα.

Οι “σούπερ τροφές” της δίαιτας

Ανάλογα λοιπόν με τις τροφές που θα καταναλώσουμε, θα τη διατηρήσουμε στα σωστά επίπεδα, ώστε να μην πεινάμε αλλά και να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας. Η δίαιτα βασίζεται σε κάποιες «σούπερ τροφές»: Γκρέιπφρουτ, αμύγδαλα, σπανάκι, ντομάτα, αβγά, γιαούρτι, κεράσι, μήλο, ρόκα, μπρόκολο, λάχανο, πράσινο τσάι, καρότο, πιπεριά, λιναρόσπορος, βατόμουρο, μαρούλι, δημητριακά ολικής άλεσης, χυμός λεμονιού, πορτοκάλι. Μάλιστα, το χυμό λεμονιού επιβάλλεται να τον πίνετε καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας όταν διψάτε ή πεινάτε.

Οι τροφές που απαγορεύονται

Απαγορεύονται: Αναψυκτικά, ποτά, καφές, χυμοί με ζάχαρη, ζάχαρη, λιπαρά τρόφιμα, γλυκά και jυnk food. Επίσης, δεν πρέπει να φάτε μπουκιά μετά το βραδινό γεύμα -που θα είναι το αργότερο στις 8 το βράδυ, ενώ το πρωινό με το βραδινό πρέπει να απέχουν ένα 12ωρο και να τα καταναλώνετε αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.

Αυτό είναι το πρόγραμμα διατροφής της Έλενας Παπαρίζου

Το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί η Έλενα περιλαμβάνει 3 γεύματα την ημέρα, τα οποία απέχουν μεταξύ τους 6 ώρες, χωρίς σνακ ενδιάμεσα, οι ποσότητες είναι στο μέγεθος μιας παλάμης, ενώ πρέπει να τρώτε αργά και σταθερά, για να μπορέσει ο εγκέφαλος να προλάβει να δώσει εντολή ότι χορτάσατε.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο