Δεν τον γνώριζε κανείς: Αυτός είναι ο Αστυνομικός, πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη που χώρισαν μετά από 22 χρόνια γάμου

Η Αγγελική Νικολούλη υπήρξε παντρεμένη για 22 ολόκληρα χρόνια με αστυνομικό αποκτώντας μαζί και ένα παιδί αλλά κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να κρύψει την προσωπική της ζωή από το φως της δημοσιότητας.

Λίγα λόγια για την Αγγελική Νικολούλη

Η 58χρονη δημοσιογράφος, που ασχολείται εξ ολοκλήρου με το αστυνομικό ρεπορτάζ, τα τελευταία 27 χρόνια, για 22 ολόκληρα χρόνια (1987-2009) ήταν παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη, ο οποίος υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κουμπάρο του πρώην ζεύγους και μάλιστα, έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Κωνσταντίνο.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή

Η Αγγελική Νικολούλη, που αυτό το διάστημα ασχολείται με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, σε παλιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town, είχε υπογραμμίσει «αν δε θες να δημοσιοποιηθεί κάτι, δεν δημοσιοποιείται. Το δικαίωμα το δίνεις εσύ. Αν δε δώσεις εσύ τροφή, δεν θα φάει ο άλλος. Αν έχεις μάθει να ζεις με την κάμερα στις καλές στιγμές σου, θα σε ακολουθήσει και στις κακές».

Το σχόλιο της Αγγελικής Νικολούλη

Αναφερόμενη στον χωρισμό της, η δημοσιογράφος δεν πίστευε ότι θα ερχόταν η μέρα που θα χώριζε, αφού νόμιζε ότι είχε τον τέλειο γάμο.

Ακόμη και σήμερα, δεν μπορεί να εξηγήσει τι τους οδήγησε στον χωρισμό, ο οποίος έγινε σε πολιτισμένο επίπεδο, μετά από κοινή, μη αναστρέψιμη, απόφαση.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο