Τα 10 πιο Ακριβά Νυφικά του Κόσμου. Αυτό με τα Λευκόχρυσο είναι από άλλο Πλανήτη!

Σχεδόν κάθε γυναίκα αδημονεί για τη μέρα που θα ανταλλάξει όρκους αγάπης με τον άντρα των ονείρων της. Και ένα από τα πράγματα που θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής είναι το νυφικό που θα φοράει.

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, πολλές νύφες αναζητούσαν με μεγάλη λεπτομέρεια τι θα φορούσαν τη μέρα του γάμου τους. Κάποιες επέλεξαν πιο παραδοσιακή προσέγγιση. Άλλες τόλμησαν να πάνε κόντρα στη μόδα και στην παράδοση, με τολμηρά νυφικά. Και άλλες προτιμούν να παντρευτούν σε πιο λιτά νυφικά.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, πολλές γυναίκες τρελαίνονται με τα νυφικά τους, και είναι πρόθυμες να δώσουν πολλά χρήματα για να φορέσουν το φόρεμα των ονείρων τους.

Εσείς θα δίνατε μια περιουσία για να φορέσετε το απόλυτο νυφικό φόρεμα; Συγκεντρώσαμε τα 10 πιο ακριβά νυφικά φορέματα, που έχουν δημιουργηθεί παγκοσμίως, που αξίζουν αμύθητη περιουσία!

#10 Βασιλικό Νυφικό με Μαργαριτάρια – $100,000

Δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1950, το νυφικό αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο φόρεμα. Ραμμένο με τα καλύτερα υφάσματα από μετάξι και σατέν, αυτό το νυφικό χρειάστηκε 8 ράφτες και περίπου 2 μήνες για να ολοκληρωθεί. Είναι στολισμένο με 100.000 μαργαριτάρια, που το κάνουν πραγματικά μοναδικό.

#9 Νυφικό ‘Bach Ngoc Xiem Y’ – $117,000

Φτιάχτηκε στο Βιετνάμ, αυτό το φόρεμα προορίζεται για πλούσιες και ισχυρές γυναίκες. Αυτή τη στιγμή εκτίθεται στο ξενοδοχείο Ruby Plaza στο Hanoi του Βιετνάμ, αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα έχει κατασκευαστεί από ποιοτικό ύφασμα σατέν και μετάξι. Είναι στολισμένο με 222 διαμάντια και 100 ρουμπίνια, που προσθέτουν αστραφτερή λάμψη και κόστος στην εμφάνισή του.

#8 Νυφικό των 9.999 καρατίων – $158,874

Ολοκληρώθηκε το 2007, αυτό το εξεζητημένο νυφικό εκτίθεται σε ένα κατάστημα στη πόλη Shangrao, στη Κίνα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας, αλλά αυτό που κάνει το νυφικό πανάκριβο είναι οι πολύτιμες πέτρες που είναι ραμμένες στο ύφασμα. Συνολικά πετράδια των 10.000 καρατίων χρησιμοποιήθηκαν για να στολίσουν αυτό το πανάκριβο νυφικό.

#7 Νυφικό από Πλατίνα – $250,000

Άλλο ένα νυφικό από την Κίνα, το Νυφικό από Πλατίνα είναι κυριολεκτικά φτιαγμένο από πλατίνα. Έχοντας έντονο κόκκινο χρώμα σε ανατολίτικο σχέδιο, είναι στολισμένο με λευκά σχέδια από πλατίνα, προκαλώντας μεγάλη εντύπωση στο κατάστημα, όπου εκτίθεται στη Κίνα. Υπάρχουν πολλά νυφικά που είναι φτιαγμένα από χρυσό και ασήμι, αλλά από πλατίνα είναι εξαιρετικά σπάνια. Γι’ αυτό το λόγο και η αξία του εκτοξεύεται σε αστρονομικό ποσό.

#6 Νυφικό Mauro Adami  – $372,564

Μια εκλεπτυσμένη δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Mauro Adami, αυτό το συγκεκριμένο νυφικό έχει ραμμένα στοιχεία από πλατίνα. Υψηλής ποιότητας μετάξι είναι ραμμένο με κλωστή από πλατίνα, δίνοντας μια μεταλλική χροιά στο νυφικό. Επιπλέον αξία δίνει το χειροποίητο κέντημα σε όλο το νυφικό και μια πανέμορφη λαιμόκοψη που αναδεικνύει την ομορφιά της νύφης.

#5 Το Νυφικό της Kate Middleton – $388,088

Ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή νυφικά, που φόρεσε η Kate Middleton στο βασιλικό της γάμο με τον πρίγκηπα William του Ηνωμένου Βασιλείου. Σχεδιασμένο από τη Sarah Burton, είναι ραμμένο με τα πιο φινετσάτα υφάσματα, όπως  γαλλική δαντέλα και λευκό σατέν, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ακριβά νυφικά φορέματα στην ιστορία της μόδας.

#4 Νυφικό Danasha Luxury – $1.5 εκατομμύριο

Ένα μοντέρνο νυφικό για σύγχρονες γυναίκες, λέγεται ότι αυτό το νυφικό δεν τσαλακώνεται. Δημιουργία των σχεδιαστών Danasha Luxury και Jad Ghandour, αυτό το ατσαλάκωτο νυφικό, διαθέτει διαμάντια 75 καρατίων, που το κάνουν ανεκτίμητο και μοναδικό.

#3 Νυφικό Παγόνι – $1.5 εκατομμύριο

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Vera Wong σχεδίασε ένα νυφικό που είναι φτιαγμένο από 2.009 φτερά από παγόνια. Το νυφικό χρειάστηκε την εμπειρογνωμία 8 ειδικών για να ράψουν τα φτερά . Το φόρεμα προκάλεσε αντιδράσεις στους ακτιβιστές υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων, αλλά η Wong σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις με αυτό το απίστευτο νυφικό.

#2 Λευκόχρυσο Νυφικό Yumi Katsura  – $ 8.5 εκατομμύρια

Έχοντας κόστος $8.5 εκατομμύρια, αυτό το αριστούργημα της Γιαπωνέζας σχεδιάστριας μόδας Yumi Katsura ακόμα δεν έχει βρει τη νύφη του. Κατασκευασμένο από λευκόχρυσο και ποιοτικό μετάξι και σατέν, αυτό το πανάκριβο νυφικό διαθέτει και μια συλλογή από πολύτιμα πετράδια και κεντημένα λουλούδια. Συνολικά 1.000 μαργαριτάρια και λευκά διαμάντια των 5 καρατίων στολίζουν το νυφικό. Αλλά το κύριό του κόσμημα ένα πράσινο διαμάντι 8.8 καρατίων, κάνει το νυφικό φόρεμα αμύθητης αξίας.

#1 Το Διαμαντένιο Νυφικό – $12 εκατομμύρια


Μια συνεργασία του σχεδιαστή Renee Strauss και τον ειδικό στα κοσμήματα Martin Katz είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του Διαμαντένιου Νυφικού, το πιο πιο ακριβό νυφικό που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Κατασκευάστηκε το 2006, το νυφικό διαθέτει διαμάντια 150 καρατίων.

Εσείς ποιο νυφικό θα διαλέγατε; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τα πολύτιμα νυφικά με τους φίλους σας!

Credit: financesonline.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο