Ο 62χρονος Άγγλος bodybuilder που αρνείται να γεράσει! (Βίντεο)

Με τα φουσκωτά μπράτσα του και τους απίστευτους κοιλιακούς του, ο Lazaro Almanaras έχει ένα σώμα που όχι μόνο ζηλεύουν όλοι οι άντρες στην ηλικία του, αλλά και πολλοί πιτσιρικάδες!

Στα 62 του χρόνια, ο Lazaro από την Αγγλία είναι επαγγελματίας bodybuilder και όπως δηλώνει ο ίδιος δεν σκοπεύει να τα παρατήσει σύντομα.

Όταν οι άνθρωποι με ρωτάνε πότε θα αποσυρθώ, τους απαντάω “ΠΟΤΕ”. Αυτό είναι το πάθος μου και θα συνεχίσω να εξελίσσω το σώμα μου για όσο ακόμα αντέχω. Αγαπάω τη δουλειά μου, μου αρέσει να προπονούμαι, λατρεύω να διαγωνίζομαι. Το κάνω αυτό εδώ και 37 χρόνια και δεν μετανιώνω ούτε στιγμή.

Ποτέ του δεν είχε σκεφτεί να ασχοληθεί με τα βάρη, αλλά ξεκίνησε προσπαθώντας να βρει κάτι που θα γαληνέψει το μυαλό του από το στρες. Μάλιστα συμμετείχε στον πρώτο του διαγωνισμό ένα χρόνο αφότου ξεκίνησε την προπόνηση!

Όποτε ο κριτής μας καλούσε για κάποια πόζα, απλά κοιτούσα τους άλλους κι έκανα ότι και αυτοί. Με το σώμα μου να είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση τότε, πίστευα πως θα είναι αρκετό για μία αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά σίγουρα δεν περίμενα να κατακτήσω τη δεύτερη θέση!

Η ηλικία είναι μια αφορμή για τους ανθρώπους να χαλαρώσουν. Ποτέ δεν πιστεύουν πόσο χρονών είμαι όταν τους το λέω. Στην αρχή σοκάρονται και μετά με κοιτάνε δύσπιστα ρωτώντας με ποιο είναι το μυστικό μου. Ε λοιπόν, είναι απλή αποφασιστικότητα, θέμα στόχων και επιμονής. Όσο πιο δραστήριος είσαι, τόσο πιο νέος θα αισθάνεσαι και θα δείχνεις. Τόσο απλό.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο