Αυτή η μαμά είχε πάντα το ίδιο χτένισμα. 37 χρόνια αργότερα, οι κόρες της έκαναν κάτι το αδιανόητο…

Η Joan Irvine σηκώνεται κάθε Τετάρτη στις 5:30 το πρωί και περνάει τις επόμενες τέσσερις ώρες για να φτιάξει το χαρακτηριστικό της χτένισμα.

Με ένα πινέλο, ρολά, και πολλές φουρκέτες, η Joan φτιάχνει το αγαπημένο της χτένισμα – μαλλιά πιασμένα ψηλά σαν μια κυψέλη- και είναι έτοιμη για την εβδομάδα. Αυτό το χτένισμα δεν το έχει αλλάξει από το 1960. Η Joan ποτέ δεν χαλά το χτένισμα και δεν την έχει δει ποτέ κανείς χωρίς αυτό. Όταν πηγαίνει για κολύμπι, πάντα κολυμπά στην επιφάνεια, και ποτέ δεν αφήνει μια σταγόνα νερού να αγγίξει τα μαλλιά της.

Τώρα, θα παρατηρήσετε δύο πράγματα σχετικά με το χτένισμα της Joan: Είναι άψογο όταν το φτιάχνει και, επίσης, ότι η Joan φαίνεται παρά πολύ κομψή με αυτό.

Ωστόσο, οι κόρες της Joan, Cindy και Christine της ανακοίνωσαν ότι το χτένισμα την κάνει να δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της. Την κάνει να δείχνει ότι είναι η γιαγιά των κοριτσιών, αντί για τη μητέρα τους – μια εκπληκτική γιαγιά, αλλά εξακολουθεί να δείχνει πολύ μεγαλύτερη από ότι πραγματικά είναι η Joan.

Το 2002, η Cindy και η Christine θέλησαν να δώσουν στη μητέρα τους μια σύγχρονη εμφάνιση. Έγραψαν στο show της Oprah και την παρακάλεσαν για μια δραστική αλλαγή. Δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα…

“Η μαμά σου μοιάζει τώρα με την αδελφή σου,” σχολίασε η στυλίστρια. Δεν θα μπορούσε να ήταν πιο σωστή.

Δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Joan στο βίντεο που ακολουθεί!

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο