Αυτές οι φωτογραφίες θα σας κάνουν να θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας

Οσο και αν μας γυρνάνε τα μάτια με τα αρνητικά στερεότυπα της χιλιετίας μας – είμαστε τεμπέληδες, άπληστοι, – υπάρχει μία υπόθεση που είναι πραγματικά αληθής: Βαριόμαστε πολύ εύκολα. Είμαστε προγραμματισμένοι  να αλλάζουμε τα πράγματα και πολύ συχνά μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα μαλλιά μας.

Η φωτογράφος Tara Bogart προσπάθησε να καταγράψει τα συνεχώς μεταβαλλόμενα στυλ σε μια σειρά φωτογραφιών με το όνομα ” Μια σύγχρονη μελέτη Μαλλιών”. Ξεκινώντας από την Γαλλία το 2011 και συνεχίζοντας στις ΗΠΑ, έβγαζε φωτογραφίες από γυναίκες στα 20 τους.

“Υπάρχουν τόσες διαφορετικές επιλογές. Αυτό που λατρεύω είναι το πως οι γυναίκες είναι όλες τόσο διαφορετικές. Από τα τατουαζ και τα σκουλαρίκια, μέχρι στο μαύρισμα και τη φιγούρα τους, όλες αυτές οι γυναίκες έχουν την δική τους μοναδική ομορφιά.

Στη συνέχεια βλέπουμε τις πιο αγαπημένες φωτογραφίες της  Βogart και το γιατί τις αγαπάει. Και άμα είστε στην Νέα Υόρκη αυτό το μήνα κοιτάξτε και την Elizabeth Houston Gallery..

“Τις Sinead και Devon [η κοπέλα της επόμενης φωτογραφίας], τις έχω φωτογραφήσει πολλές φορές. Την Sinead γιατί αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της πολύ συχνά…”

“…και την  Devon γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον στυλ,” λέει η Bogart.

“Τα μαλλιά της Jasmine’s είναι τόσο όμορφα,¨λέει η Bogart. (Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο.)

” Η Laetitia και εγώ βρεθήκαμε σύντομα στη Γαλλία το 2011 και το 2013 όταν ξαναγύρισα να κάνω κάποια πορτραίτα από Γαλλίδες, ήρθε στο στούντιο που είχα στο Παρίσι, με 12 φίλες της. Είχε πραγματικά καταλάβει ότι ήθελα  να κάνω όσο πιο πολλά πορτραίτα μπορούσα.. Την ευγνωμονούσα, ειλικρινά.”

“Η Candice φωτογραφήθηκε και αυτή στο Παρίσι. Για μένα, ήταν κάπως ανωμαλία. ¨Πολλές Γαλλίδες δεν είχαν ούτε τατουάζ, ούτε παράξενο χρώμα μαλλιών, αλλά αυτή τα είχε όλα – συμπεριλαμβανομένου του ασύμμετρο λουκ των ’80s.”

“Παρατήρησα τη Nadya σε ένα εστιατόριο που πήγαινα συχνά και είδα τα πανέμορφα μπλε μαλλιά της. Ηθελα πολύ να γίνει κομμάτι από τη σειρά που ήθελα να κάνω, γιατί τα μαλλιά της είναι πολύ σχετικά με τους καιρούς,” λέει η Bogart.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο