Αυτές οι δύο κινήσεις θα κάνουν τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα όλη τη μέρα

Τα νιώθουμε υπέροχα και χαιρόμαστε όταν αγγίζουν τον καλό μας ή βρίσκονται κοντά σε κάποιον που σκύβει να μας μιλήσει.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως όταν γυρίζουμε από μια έξοδο ή από το γραφείο και τα μαλλιά μας μυρίζουν τσιγάρο, φαγητό και άλλα δυσάρεστα που δε μας αρέσουν καθόλου. Ποια είναι η λύση σε κάτι τέτοιο, ειδικά όταν δε θέλουμε ή δεν προλαβαίνουμε να λουζόμαστε συνέχεια;

Η λύση λέγεται άρωμα μαλλιών και είναι μια νέα κατηγορία στα προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά που έχει έρθει για να συναρπάσει τις γυναίκες.

Πρόκειται για ειδική σύνθεση αρώματος που κάνει τα μαλλιά να αποκτούν μια ωραία μυρωδιά και είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει διάρκεια πάνω στην τρίχα.

Έρχεται είτε σε μορφή spray, όπως τα κανονικά αρώματα σώματος, είτε σε μορφή λαδιού που με λίγες σταγόνες στις άκρες μπορεί και προσφέρει ευχάριστο άρωμα, ικανό να καλύψει κάθε κακή μυρωδιά που έχει συγκεντρωθεί.

Η συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων έχει σώσει γυναίκες που εργάζονται σε περιβάλλοντα τέτοια όπου τα μαλλιά τους κινδυνεύουν από άσχημες μυρωδιές ή τους αρέσει να βγαίνουν και γυρνώντας σπίτι αναγκάζονται να πάρουν μαζί τους και λάφυρα όπως μυρωδιά από τσιγάρα ή φαγητό. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την ομάδα γυναικών, ανακάλυψε το δικό σου άρωμα μαλλιών και έχε το πάντα στη τσάντα σου μαζί σου.

Δύο προϊόντα που θα σε βοηθήσουν:

Chanel Άρωμα Hair Mist
Λάδι Kerastage Chronologiste

Πηγή:  dearmom.gr

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο