9 Έξυπνα και Χρήσιμα Κόλπα για το Καλοκαίρι που δεν είχατε ποτέ Φανταστεί!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των διακοπών και της χαλάρωσης, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να γνωρίζετε μερικά χρήσιμα κόλπα για μεγαλύτερη απόλαυση.

Σπιτικό παγωμένο γιαούρτι

Θέλετε ένα κρύο σνακ για να δροσιστείτε, αλλά δεν έχετε παγωτό στο ψυγείο; Μπορείτε να φτιάξετε παγωμένο γιαούρτι μέσα σε μικρά δοχεία και με κουταλάκια μιας χρήσης ή ξυλάκια.

Τοποθετήστε μέσα στο γιαούρτι μικρά ξυλάκια ή κουταλάκια και βάλτε τα κατευθείαν στο ψυγείο. Μέσα σε μερικές ώρες έχετε ένα υπέροχο δροσερό γλύκισμα!

Δροσερό κρασί

Πιείτε το κρασί σας δροσερό και απολαυστικό, προσθέτοντας μερικά παγάκια με φρέσκα φρούτα, όπως φράουλες, σταφύλια ή μούρα. Απλά προσθέστε στη παγοθήκη τα φρούτα, ολόκληρα ή ψιλοκομμένα, και ρίξτε από πάνω το κρασί της επιλογής σας και βάλτε το στην κατάψυξη. Προσθέστε όσα παγάκια θέλετε στο κρύο κρασί σας και απολαύστε.

DIY Ψυγειάκι

Κρατήστε τα ποτά σας δροσερά με ένα φορητό ψυγειάκι, που θα φτιάξετε μόνοι σας. Σε ένα άδειο καφάσι απλώστε ένα πλαστικό κάλυμμα, γεμίστε το με τα μπουκάλια και γεμίστε με πάγο ενδιάμεσα.

Κρύψτε τα πολύτιμά πράγματά σας

Είτε είστε στη παραλία είτε κάπου αλλού και ανησυχείτε για τα πράγματά σας, υπάρχει λύση. Κρύψτε χρήματα, κινητό και κλειδιά μέσα σε άδειες συσκευασίες από αντηλιακό ή μωρομάντηλα.

Ανάψτε εύκολα τα κάρβουνα

Δεν έχετε τα υλικά για να ανάψετε τα κάρβουνα; Θα εκπλαγείτε αλλά τα Doritos είναι ιδιαίτερα εύφλεκτα. Αν δεν έχετε Doritos, χρησιμοποιήστε λίγο βαμβάκι με βαζελίνη για παρόμοιο αποτέλεσμα.

Δείτε αυτά και πολλά άλλα χρήσιμα κόλπα στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: TipHero

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο