7 Πράγματα που πιστεύουν οι Συντηρητικές Κοινωνίες για τις Γυναίκες με Tattoo, αλλά δεν έχουν Καμία σχέση με την πραγματικότητα

Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που αγαπούν τα τατουάζ και υπάρχει και μια μερίδα που όχι μόνο αποδοκιμάζουν την ιδέα να κάνουν τατουάζ στο δέρμα τους, αλλά και αντιπαθούν όσους έχουν αποκτήσει τατουάζ.

Οι παρακάτω μύθοι είναι μερικές ιδέες που πιστεύουν για τις γυναίκες με τατουάζ.

1. Οι γυναίκες με τατουάζ είναι εύκολες.

Ένα σημαντικό πράγμα που όλοι πρέπει να γνωρίζουν είναι ότι οι γυναίκες δεν κάνουν τατουάζ επειδή θέλουν να ξελογιάσουν άντρες ή να τις ρίξουν οι άντρες εύκολα. Έχει να κάνει με την επιθυμία τους να μείνουν ευτυχισμένες, κάνοντας αυτό που θέλουν.

2. Οι γυναίκες με τατουάζ βωμολοχούν.

Επειδή κάποιες γυναίκες θέλουν να δείχνουν διαφορετικές, δεν σημαίνει ότι θα έχουν και διαφορετικό χαρακτήρα και συμπεριφορά. Το μελάνι αλλάζει το χρώμα του δέρματος, και όχι προσωπικότητα.

3. Οι γυναίκες με τατουάζ είναι χαμηλής κοινωνικής τάξης και χωρίς παιδεία.

Η απόκτηση ενός τατουάζ δεν έχει καμία σχέση με τον αναλφαβητισμό και την κοινωνική τάξη ή την φτώχεια. Αντίθετα, η απόκτηση ενός τατουάζ έχει να κάνει με την προσωπική έκφραση του ατόμου και κανένα φτωχό άτομο δε θα ξόδευε χρήματα για κάτι τέτοιο.

4. Οι γυναίκες με τατουάζ δεν κάνουν για γάμο.

Κανένα μελάνι δεν μπορεί να αλλάξει την συμπεριφορά, τον χαρακτήρα, τον τρόπο ζωής και την κοινωνική σας θέση. Θα παραμείνετε το ίδιο άτομο, όπως και πριν την απόκτηση του τατουάζ.

5. Οι γυναίκες με τατουάζ δεν γίνονται καλές μητέρες.

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος μύθος. Κανένα τατουάζ δεν αλλάζει το μητρικό ένστικτο μιας γυναίκας.

6. Οι γυναίκες με τατουάζ αργότερα θα μετανιώσουν για τα τατουάζ τους.

Ακόμα και αν το μετανιώσουν, πλέον η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει. Οι θεραπείες με λέιζερ πλέον είναι σε προσιτό κόστος.

7. Οι γυναίκες με τατουάζ αντιμετωπίζουν την ανεργία.

Δεν υπάρχουν ισχυρισμοί ότι οι γυναίκες με τατουάζ αντιμετωπίζουν την ανεργία, μιας και αυτό δεν αποτελεί κριτήριο για επιλογή ή απόρριψη ενός υποψήφιου υπαλλήλου. Επιπλέον, τα τατουάζ μπορούν να καλυφθούν, αν χρειαστεί.

Credit: WittyeFeed

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο