7 μυστικά για ψηλοτάκουνα παπούτσια που πρέπει να ξέρουν όλες οι γυναίκες

Γεγονός: Αγαπάμε τα εντυπωσιακά παπούτσια. Μύθος: Τα ωραία παπούτσια αξίζουν τον πόνο. (Με άλλα λόγια, στριμωγμένες φτέρνες + ιδρώτας + περπάτημα = άουτς!) Να 7 τρόποι για να προλάβεις τη ζημιά και να επικεντρωθείς στη μόδα.

ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ

Βάλε τις μπαλαρίνες στην τσάντα: Μια νύχτα πάνω στα τακούνια σου δε σημαίνει ότι πρέπει να περδικλωθείς για να πας σπίτι. Πριν βγεις, πέρασε μια ιατρική (διαφανή ή στο χρώμα του δέρματος) ταινία το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλό σου. Αυτό βοηθά να κρατηθεί η πίεση μακριά από τη μπάλα του ποδιού.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ

Αφού και η παραμικρή υγρασία μπορεί να κάνει τα λουράκια στον αστράγαλο να γλιστρήσουν, ψέκασε τα πόδια σου με αποσμητικό σπρέι για τον ιδρώτα.

ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ ΤΗ ΣΟΛΑ

Καινούρια παπούτσια που γλιστράνε; Ναι, το έχουμε πάθει όλοι. Ένα απλό κόλπο: Με ένα κομμάτι γυαλόχαρτο τρίψε απαλά τις σόλες των καινούριων σου ψηλοτάκουνων. Προσοχή, απαλά. Μην ξεκολλήσεις τις κόκκινες σόλες από τα Louboutin σου!

ΠΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΣΑΙ

Για να αποφύγεις ανεπιθύμητες οσμές, κάνε αυτό το κόλπο: στέγνωσε τα χρησιμοποιημένα σακουλάκια από τσάι, και βάλτα στα παπούτσια για 24 ώρες. Η μύτη σου (και όλοι οι άλλοι) θα σε ευχαριστούν.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΕ ΠΑΓΟ…

Οκ, αυτό είναι λίγο πιο περίεργο, αλλά όντως βοηθάει να ανοίξουν οι γόβες που σε στενεύουν. Γέμισε πλαστικές σακούλες με νερό και βάλτες στα παπούτσια. Βάλτα στο ψυγείο όλο το βράδυ (κι όμως). Όταν παγώσει το νερό, οι σακούλες θα διασταλούν και θα ανοίξουν τα παπούτσια σου μαγικά!

… Η ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΕΣ

Βάλε κάμποσα ζευγάρια κάλτσες (ή ένα μάλλινο χοντρό). Μετά, βάλε τα πόδια σου στα θεόστενα παπούτσια και με ένα πιστολάκι στόχευσε στα σημεία όπου έχεις πρόβλημα. Μην ξεχνάς να τεντώνεις τα πόδια σου καθώς ανοίγουν.

ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣ

Γιατί αυτοί οι μικροί πάτοι μπορεί να σε πάνε μακριά.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο