7 Καθημερινές Γυναίκες δοκιμάζουν τις τελευταίες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το 2015

Είναι εντελώς διαφορετικό να βλέπετε τις νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών πάνω σε μοντέλα και διασημότητες και αλλιώς να τις δοκιμάζετε πάνω σας. 7 γυναίκες τις δοκίμασαν και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Candace

Έχοντας αλλάξει πολλές φορές το χρώμα των μαλλιών της μέσα στη χρονιά, αποφάσισε να τα αφήσει να ηρεμήσουν λίγο. Αλλά ήθελε να κάνει κάτι που να είναι εύκολο να διατηρήσει και να φαίνεται περιποιημένο.

TREND: Ξανθιές ανταύγειες.

Αντί να τα βάψει όλα ξανθά, έτσι καταφέρνει να πετύχει ένα ανάλαφρο λουκ, χωρίς ιδιαίτερη ζημιά στα μαλλιά της.

Bonus: είναι εύκολο να τα διατηρήσει — με τις ανταύγειες δεν χρειάζεται να βάφει τόσο συχνά τις ρίζες

Samantha

Για περίπου ενάμισι χρόνο η Samantha είχε τα μαλλιά της ombre, αλλά τελικά ένιωσε ότι χρειαζόταν μία αλλαγή.

TREND: Γυαλιστερό μελαχρινό με ένα μόνο πέρασμα

Ενώ οι περισσότερες μεταμορφώσεις γίνονται με φωτίσματα ή σκιάσεις, η Samantha ήθελε κάτι σταθερό και ελκυστικό – και το κατάφερε με αυτό το καφέ σκούρο χρώμα.

“Επειδή ακόμα δεν έχω γκρίζες τρίχες, απλά έπρεπε να τονίσω το φυσικό μου χρώμα.”

Shanelle

Περίπου ένα χρόνο πριν, η Shanelle είχε βάψει τις άκρες της μπλε και μωβ. Αλλά τελικά ένιωσε ότι ήθελε κάτι πιο παραδοσιακό, οπότε και τα έβαψε ξανά μαύρα. Σύντομα όμως ένιωσε ότι χρειαζόταν μια αλλαγή.

TREND: Babylight

Της πρόσθεσαν ανταύγειες γνωστές και ως babylights χρησιμοποιώντας λευκαντικό.  Μία συμβουλή που της έδωσαν είναι να προσπαθεί να χτενίζει τα μαλλιά της με τα χέρια της γιατί η χτένα κάνει κακό στις πυκνές μπούκλες.

Στη συνέχεια όμως, μετά από μερικές μέρες, πρόσθεσαν ένα τόνο χάλκινου στις ανταύγειες της και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Sam

Αυτό το χρώμα είναι ότι απέμεινε από ότι ήταν αρχικά ένα ωραίο μωβ, αλλά ξεθώριασαν με τον καιρό και τα έχω παραμελήσει για αρκετούς μήνες.

TREND: Ροζ παστέλ

Αντιθέτως με ότι χρώματα έχω χρησιμοποιήσει, αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να βάλω κάποιο λευκαντικό και έτσι δεν χρειάστηκε να προκαλέσω ζημιά στα μαλλιά μου. Προτίμησα να χρωματίσω τη πλειοψηφία των μαλλιών μου με ροζ χρώμα και τις ρίζες με χρώμα βατόμουρο, δίνοντας έτσι μία πιο φυσική εμφάνιση στα μαλλιά μου.

Το αποτέλεσμα: ένα αφύσικο χρώμα που δεν έκανε περισσότερη ζημιά στα μαλλιά μου.

Rachael

Άλλη μία που λατρεύει το ombre, η Rachael είχε το δημοφιλές αυτό στυλ για καιρό και έτσι αποφάσισε ότι ήταν επιτέλους καιρός να κάνει μια αλλαγή.

TREND: Bronde

Ούτε ξανθό, ούτε μελαχρινό, τα bronde μαλλιά είναι μία τέλεια μίξη αυτών των δύο. Έτσι έχει πιο ανοιχτά χρώματα και παράλληλα δεν χρειάζεται πολύ συντήρηση όπως τα καθαρά ξανθά μαλλιά.

Kristine

Είχε καιρό να πάει για βάψιμο, οπότε ήταν έτοιμη για μία αλλαγή.

TREND: Colombre

Μία από τις πιο trendy επιλογές που μπορεί να κάνει κανείς είναι το colombre ή αλλιώς “colored ombre”. Με μία σκούρα βάση που σκουραίνει ακόμα περισσότερο κατεβαίνοντας και αλλάζοντας σε κάτι έντονο και χρωματιστό όπως το πορτοκαλί-κόκκινο στην περίπτωση αυτή.

Lauren

Η Lauren έχει πολύ υγιή μαλλιά επειδή δεν τα έχει ταλαιπωρήσει με βαφές για χρόνια, αλλά ήθελε πολύ να κάνει μια αλλαγή και να δημιουργήσει ένα πιο δυναμικό λουκ.

TREND: Πυρόξανθες ανταύγειες

Το παράδειγμα της Lauren δείχνει πολύ καλά γιατί πρέπει να πάτε στο κομμωτήριο άμα θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. “Ο κομμωτής μου διάλεξε στρατηγικά το που θα μπουν οι ανταύγειες,” εξηγεί.

“Πιστεύω αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος για τις μελαχρινές να δοκιμάσουν να βάλουν λίγο χρώμα στα μαλλιά τους. Κάτω από συγκεκριμένο φως, οι άκρες των μαλλιών μου φαίνονται σχεδόν ροζ, που μου αρέσει πολύ, αλλά και πάλι στην ουσία πυρόξανθα είναι, οπότε δεν μου φαίνονται υπερβολικά μοντέρνα.”

Credit: goodhousekeeping.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο