56χρονο Μοντέλο φωτογραφίζεται για εξώφυλλο περιοδικού και μας παραδίδει ένα Σπουδαίο Μήνυμα!

Ποτέ δεν είμαστε αρκετά μεγάλοι για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε: αυτή η φράση έχει αποδειχθεί 100% αλήθεια για το 56χρονο μοντέλο, Nicola Griffin.

Η συγκεκριμένη μαμά εμφανίστηκε πρόσφατα στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated και κατέκτησε τον τίτλο του μεγαλύτερου (σε ηλικία) μοντέλου που φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο περιοδικού.

Η Griffin φωτογραφήθηκε για την μάρκα μαγιό “Swimsuits For All”, από διεθνούς φήμης φωτογράφους, με την Kwao και την Graham να είναι τα άλλα δύο μοντέλα της καμπάνιας.

Πως ξεκίνησαν όλα: “Είχαμε (η Griffin με τις κόρες της) πάει στην τράπεζα και βρισκόμου στην ουρά“, θυμάται, “όταν μια γυναίκα μου με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να φωτογραφηθώ ως μοντέλο μαλλιών για μία καμπάνια.

Τα μαλλιά της είχαν γκριζάρει από τα 42… “Τα έβαφα για λίγο, αλλά μου φαίνονταν θαμπά και βαριά. Γι’ αυτό και αποφάσισα να σταματήσω. Χρειάστηκαν περίπου δύο χρόνια για να επανέλθουν στο φυσικό τους χρώμα και ήταν φρικτό! Μερικές φορές, έπρεπε να φοράω συνέχεια καπέλα.

Έγινε μοντέλο για την “White Hot Hair”, μια σειρά προϊόντων για γυναίκες με γκρίζα μαλλιά. Η εκστρατεία είχε τεράστια επιτυχία και από τότε η Griffin λάμβανε συνέχεια επαγγελματικές προτάσεις.

Είναι μητέρα δύο 21χρονων δίδυμων κοpιτσιών.

Νιώθω αρκετά νέα, στα 56 μου: νιώθω καλά, το οποίο είναι ένα τεράστιο μπόνους. Δεν ανησυχώ για το μέλλον – δεν νομίζω ότι υπάρχει νόημα σε αυτό. Απλά προσπαθώ να απολαμβάνω την κάθε μέρα και να αρπάζω κάθε ευκαιρία που έρχεται το δρόμο μου. Έχω ρυτίδες, το σώμα μου δεν είναι τέλειο, αλλά και τι έγινε;

Πολλές γυναίκες μου λένε ότι είμαι πηγή έμπνευσης γι’ αυτές, ότι τους έχω δώσει την αυτοπεποίθηση να αφήσουν τα μαλλιά τους να γκριζάρουν φυσικά ή να φορέσουν μπικίνι στην παραλία. Για μένα, αυτό είναι ίσως το καλύτερο πράγμα που έχει βγει από αυτό.

Credits: Witty Feed

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο