17 «Σπασικλάκια» που ενώ ΚΑΝΕΙΣ δεν έδινε Σημασία στο Σχολείο όταν Μεγάλωσαν, Μεταμορφώθηκαν σε Παγκόσμια Είδωλα Ομορφιάς!

Πιθανώς, αν αυτοί οι ηθοποιοί έβλεπαν σε μικρή ηλικία φωτογραφίες τους από το μέλλον τους, θα έμεναν άφωνοι.

Σας παρουσιάζουμε μερικούς άντρες ηθοποιούς, που η εξέλιξή τους θυμίζει ιστορία του ασχημόπαπο.

Jake Gyllenhaal

Από μικρό παιδί ο Jake Gyllenhaal φαινόταν ότι θα γίνει ένας ταλαντούχος ηθοποιός. Ο Jake είναι στους πιο περιζήτητους εργένηδες του Χόλιγουντ και θεωρείται από τους πιο ωραίους άντρες του κόσμου.

Richard Madden

Ο Richard άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική από την ηλικία των 11 ετών, αλλά τότε είχε ακόμα παχουλά μαγουλάκια! Ο καλύτερος ρόλος του είναι στη σειρά «Game of Thrones» ως Robb Stark.

Aaron Taylor-Johnson

Είναι αδύνατο να πιστέψει κανείς, αλλά ότι ο αδέξιος πρωταγωνιστής της ταινίας «Kick-Ass» είναι ο ίδιος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ωραίο Vronsky στην «Άννα Καρένινα».

Zac Efron

Ο Zach είναι μόλις 29 ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια ασχολείται με την υποκριτική. Και σε κάθε ταινία του γίνεται ολοένα και πιο ωραίος.

Matthew Lewis

Ο Matthew μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας, καθώς ενσάρκωσε τον Neville Longbottom στο «Χάρι Πότερ». Από ένα στρουμπουλό αγόρι με στραβά δόντια, ξαφνικά έγινε μοντέλο σε διαφήμισης του Hugo Boss!

Chris Evans

Ποιος θα φανταζόταν ότι αυτός ο απόλυτα φυσιολογικός έφηβος θα γινόταν ο μελλοντικός Captain America των Avengers; Ο Chris από την παιδική ηλικία ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός, και μπορεί να νιώθει περήφανος που το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

Sebastian Stan

Ο Sebastian μετακόμισε με την οικογένειά του στις ΗΠΑ από τη Ρουμανία και ξεκίνησε με μικρούς ρόλους σε σειρές. Τώρα ο Sebastian αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Marvel Universe. Έπαιξε τον Bucky Barnes στην ταινία «The Avengers».

Daniel Sharman

Ο Daniel ως έφηβος πρωταγωνίστησε σε μικρούς ρόλους σε σειρές. Τώρα, όμως, μπορεί να αναλάβει οποιοδήποτε ρόλο, ακόμα και του θεού Άρης στην ταινία «Αθάνατοι»

Josh Peck

Ο Josh Peck έγινε γνωστός για τους ρόλους στη κωμική σειρά «Drake & Josh» ως ένας παχύσαρκος έφηβος. Αλλά αργότερα προσέλαβε είχε έναν προσωπικό γυμναστή, έκανε διατροφή και έγινε ωραίος και γυμνασμένος.

Nicholas Hoult

Ως παιδί, ο Nicholas έπαιξε δίπλα στον Hugh Grant στην ταινία «Για ένα αγόρι» και τώρα φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί τον Hugh. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Mad Max: Ο δρόμος της οργής» και «X-Men».

Ryan Seacrest

Ο Ryan Seacrest είναι μόνιμος παρουσιαστής του τηλεοπτικού show American Idol. Το 2009, έγινε ο υψηλότερα αμειβόμενος παρουσιαστής σε ριάλιτι σόου στην ιστορία, υπογράφοντας συμβόλαιο ύψους 45 εκατομμυρίων δολαρίων.

Liam Payne

Σε ηλικία 12 ετών μπήκε σε ομάδα μπάσκετ και δεχόταν bullying. Σήμερα, o Liam είναι ένα από τα πέντε μέλη του διάσημου βρετανικού συγκρότηματος One Direction.

Henry Cavill

Στο σχολείο τον μελλοντικό Superman τον φώναζαν «Χοντρό Cavill». Σήμερα όμως δεν τολμάει κανείς να τον κοροϊδέψει!

Jude Law

Βλέποντας τη φωτογραφία του Jude ως παιδί, είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι αυτό το αγόρι θα ράγιζε καρδιές στο Χόλιγουντ!

Joe Manganiello

Μπορεί στο σχολείο να ήταν «σπασικλάκι», σήμερα όμως ο Joe Manganiello είναι ένας από τους πιο ωραίους άντρες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά «True Blood», «Magic Mike» και «Justice League». Σήμερα είναι παντρεμένος με την πανέμορφη Sofia Vergara.

Justin Timberlake

O Justin από μέλος του συγκροτήματος N’Sync με μακριές ξανθές μπούκλες, από τότε που απέκτησε κοντό κούρεμα, η καριέρα του απογειώθηκε, και τώρα είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς. Επιπλέον είναι ηθοποιός, χορευτής, συνθέτης και ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας.

Craig David

Είναι αδύνατο να πιστέψουμε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Ο Βρετανός τραγουδιστής Craig David όχι μόνο κατέκτησε την κορυφή των charts του κόσμου, αλλά και κέρδισε τον αγώνα με τον εαυτό του για ένα τέλειο σώμα.

Credit: Adme

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο