17 Καταπληκτικές Εφευρέσεις αποκλειστικά για Γονείς με Μικρά Παιδιά που μόλις τις Δείτε θα Θελήσετε να τις Αγοράσετε αμέσως!

Τα παιδιά είναι διασκεδαστικά και δύσκολα ταυτόχρονα. Όταν κάποιοι δημιουργικοί σχεδιαστές αποκτούν παιδιά, κάνουν φοβερές εφευρέσεις, που θα ζήλευαν ακόμα και οι μητέρες και οι γιαγιάδες μας.

Σας παρουσιάζουμε τα πρωτότυπα gadgets που θα κάνουν τη ζωή των γονιών πιο εύκολη και βολική.

Λάμπα νυχτός με αφαιρούμενες φωτιζόμενες μπάλες [booninc]

Τα παιδιά μπορούν να πάρουν μαζί τους τις μπάλες αν φοβούνται το σκοτάδι ή όταν θέλουν να σηκωθούν για τουαλέτα.

Έξυπνη αλλαξιέρα [hatchbaby]

Αυτό το στρωματάκι καταγράφει αλλαγές στο βάρος και την ανάπτυξη του παιδιού, τη διατροφή του και την καθημερινή ρουτίνα. Οι γονείς μπορούν να δουν όλα τα στατιστικά στην ειδική εφαρμογή του smartphone.

Συμπαγές καροτσάκι [haohaizi]

Αυτό το καροτσάκι, αν διπλωθεί χωράει εύκολα σε ένα σακίδιο. Ζυγίζει μόνο 4 κιλά και ήδη έχει καταγραφεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως το πιο συμπαγές στον κόσμο.

Μεταφραστής κλάματος του παιδιού [pixabay]

Αυτή η εφαρμογή μεταφράζει με ακρίβεια κατά 92% το κλάμα των μωρών και διευκρινίζει έναν από τους 4 βασικούς λόγους που ένα νεογέννητο μωρό μπορεί να κλαίει: από πείνα, πόνο, γιατί θέλει να κοιμηθεί ή επειδή έχει υγρή πάνα. Με την πάροδο του χρόνου, η ακρίβεια μειώνεται, αλλά ακόμη και στους 4 μήνες φτάνει το 77%. Για την ανάπτυξη της εφαρμογής, οι δημιουργοί ανέλυσαν 200.000 αρχεία με κλάμα νεογέννητων μωρών.

Αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό [iiamo]

Το μπιμπερό μπορεί να ζεστάνει το γάλα ή οποιοδήποτε άλλο υγρό σε οποιεσδήποτε συνθήκες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ή καλώδια. Η θέρμανση διαρκεί 4 λεπτά χρησιμοποιώντας ένα αναλώσιμο φυσίγγιο, το οποίο περιέχει μόνο νερό και αλάτι. Η μέγιστη θερμοκρασία θέρμανσης φτάνει τους 37 ° C.

Βραχιόλι ασφαλείας [beluvv-guardian]

Το να χάσει ένας γονιός το παιδί του είναι εφιάλτης. Το πρόβλημα λύνεται με τη χρήση ενός gadget, που μοιάζει με ρολόι χειρός και συνδέεται με μια εφαρμογή του smartphone σας. Καθορίζει τη θέση του παιδιού, και αν απομακρυνθεί από την εμβέλεια του κινητού, παράγει προειδοποιητικό σήμα.

Θερμόμετρο-αυτοκόλλητο [temptraq]

Το θερμόμετρο-αυτοκόλλητο σας επιτρέπει να μετράτε τη θερμοκρασία του άρρωστου παιδιού, χωρίς να το αναγκάζετε να ξαπλώνει για 3 λεπτά και χωρίς να ενοχλείτε τον ύπνο του. Το θερμόμετρο επικολλάται κατευθείαν στο δέρμα και μετρά με ακρίβεια την θερμοκρασία. Αν η θερμοκρασία ανέβει, η συσκευή ενημερώνει τους γονείς μέσω της εφαρμογής στο smartphone σας. Επίσης παράγει στατιστικά με τις αλλαγές της θερμοκρασίας.

Έξυπνη οδοντόβουρτσα [usvigilant]

Αυτή η οδοντόβουρτσα συνδέεται με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth και εμφανίζει κάθε κίνηση σε 3D. Για κάθε σωστή κίνηση του παιδιού παίρνει επιβράβευση και το πλύσιμο των δοντιών μετατρέπεται σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Επιγονατίδες [crawlings]

Όταν το μωρό θα κάνει τα πρώτα του βήματα, αυτές οι επιγονατίδες θα προστατεύσουν τα ευαίσθητα γόνατά από μώλωπες και γρατζουνιές.

Πιάτα για παιχνίδι

Αυτά τα πιάτα θα κάνουν την ώρα του φαγητό μια πραγματική διασκέδαση!

Μπιμπερό – κουτάλι [booninc]

Αυτό το μπιμπερό έχει και ενσωματωμένο κουτάλι, και είναι βολικό να το χρησιμοποιήσετε σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

Πιπίλα για μασούλημα [molarmuncher]

Αυτή η πιπίλα που μασιέται μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Είναι ιδανική για τη περίοδο που βγαίνουν τα πρώτα δοντάκια.

Ηχητικός προβολέας [amazon]

Αυτός ο προβολέας θα βοηθήσει το παιδί σας να αποκοιμηθεί ήσυχα. Δείχνει μαγικές εικόνες στο ταβάνι και παράλληλα παίζουν χαλαρωτικά νανουρίσματα.

Σετ από κουτάλια – αεροπλανάκι [amazon]

Το σετ με τα κουτάλια – αεροπλανάκι και την σαλιάρα – διάδρομο προσγείωσης και βοηθήσει να φάνε ακόμα και τα πιο δύσκολα μωρά.

Ρουχαλάκια με αισθητήρες [mimobaby]

Αυτό το φορμάκι παρακολουθεί την κατάσταση και την αναπνοή του μωρού και γλιτώνει τους γονείς να ελέγξουν ότι το μωρό κοιμάται. Ο αισθητήρας, με τη μορφή μιας χελώνας παρακολουθεί την αναπνοή κατά τη διάρκεια της θέσης ύπνου και της θερμοκρασίας δωματίου και μεταδίδει τα δεδομένα στο smartphone σας.

Δοχείο για παιχνίδια [booninc]

Αυτό το δοχείο σε σχήμα βατράχου επιτρέπει την εύκολη συλλογή των παιχνιδιών μετά το μπάνιο, μπορείτε να τα ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό και να το κολλήσετε στον τοίχο.

Συσκευή που κουνάει τη κούνια [lolaloo]

Αυτή η συσκευή θα κουνάει το μωρό σας, προσομοιώνοντας την κίνηση των χεριών. Μπορεί να προσαρμοστεί στη λαβή της κούνιας, και μπορείτε με ασφάλεια να συνεχίσετε τις δουλειές σας, έχοντας τα χέρια ελεύθερα.

Credit: Adme

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο