14 Προειδοποιητικά Σημάδια ότι βγαίνετε με έναν… Ψυχοπαθή!

1. Υπερβολικά Γοητευτική Προσωπικότητα
Ένας ψυχοπαθής φοράει αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν “μάσκα λογικής” που είναι ιδιαίτερα αρεστή και ευχάριστη. Αυτός/η θα παίξει με κάθε σας φαvτασίωση και ανασφάλεια και θα τα χρησιμοποιήσει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

2. Υπερβολική Κολακεία
Μοιάζει να παρακολουθεί κάθε σας κίνηση και σας “λούζει” με υπερβολικά κολακευτικά σχόλια, ακόμα και για το μικρό σας δαχτυλάκι! Σκοπός του/ης είναι να σας κάνει να τον/ην ερωτευτείτε παράφορα.

3. Τριγωνισμός
Λατρεύει να σας “παίζει” με τρόπο που θα σας κάνει να εθιστείτε σε αυτόν/ην, σε σημείο παράνοιας. Αφού το κατορθώσει, θα προσπαθήσει να σας κάνει να ζηλέψετε – επίτηδες – και θα απομακρυνθεί για να σας κάνει να τον/ην κυνηγήσετε.

4. Θεωρεί ότι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ/Η
Τον/η απασχολεί υπερβολικά το σώμα του, το πρόσωπό του, τα μαλλιά του. Θεωρεί ότι οι κανόνες δεν ισχύουν γι’ αυτόν/ην και ότι ο κόσμος τους χρωστάει.

5. Δεν νιώθει τύψεις
Είναι απλά ανίκανος/η να βιώσει αυτό το συναίσθημα. Αν παρατηρήσετε περίεργη συμπεριφορά όπως το να μην νιώθει άσχημα που καταλάθος πάτησε ένα γατάκι, μάλλον πρέπει να εξετάσετε καλύτερα τη σχέση σας.

6. Ανέφικτοι στόχοι (ή έλλειψή τους)
Οι στόχοι τους είναι αρκετά… τρελοί όπως: “Θα γίνω εκατομμυριούχος αφού μετακομίσω στο Hollywood και ύστερα θα σου αγοράσω ένα σπίτι στο Μαλιμπού“. Ή αυτό ή δεν θα έχει στόχους γενικότερα.

7. Αυθορμητισμός
Ένα κοινό χαρακτηριστικό ανάμεσα στους ψυχοπαθείς, είναι η αυθόρμητη και απρόβλεπτη συμπεριφορά.

8. Αποκαλύπτει τα πάντα, λες και είναι αστείο
Πολλές φορές προδίδεται από μόνος/η του/ης, χωρίς κανέναν λόγο και μάλιστα το απολαμβάνει! Δεν κάνει πλάκα! Είναι άλλος ένας τρόπος να ρίξει τις άμυνές σας.

9. Παθολογικά ψέμματα
Παρότι είναι επίσης ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό των ψυχοπαθών, μπορεί απλά να είναι περίεργος/η και να θέλει απεγνωσμένα προσοχή.

10. Αναζητά απεγνωσμένα διασκέδαση
Η διασκέδαση και η διέγεpση είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτόν/ην, επειδή απλούστατα δεν μπορεί να κάθετε χωρίς να κάνει κάτι.

11. Συμπεριφέρεται στους άλλους (και στα ζώα) σαν σκουπίδια
Μία συμπεριφορά που εύκολα μπορεί να ξεκινήσει από τη χειραγώγηση και να καταλήξει… στον φόνο!

12. Δεν τον/ην νοιάζει τι θέλετε από μία σχέση
Αν κάποιος/α δεν μπορεί να αποδεχθεί τα όριά σας ή το να θέλετε να προχωρήσετε αργά, αντί να πάτε με τα νερά του/ης, μάλλον ψάξτε για άλλη… πορτοκαλιά!

13. ΠΡΕΠΕΙ να έχει πάντα δίκιο
Βγαίνει εκτός εαυτού ακόμη και στην υπόνοια ότι μπορεί να κάνει λάθος ή ότι κάποιος μπορεί να είναι καλύτερα πληροφορημένος από αυτόν/ην. Αν φοβάσαι να του επισημάνεις ένα λάθος, επειδή θα βάλεις τις φωνές ή αν πρέπει πάντα να έχει τον τελευταίο λόγο, ΤΡΕΞΕ!

14. Ιστορικό κακών σχέσεων
Βέβαια μπορεί κάποιος/α να ήταν απλά άτυχος, αλλά το πως μιλάει γι’ αυτές τις σχέσεις είναι που έχει σημασία. Αν κακολογεί τις πρώην συντρόφους του, περηφανεύεται για τις ραγισμένες καρδιές που άφησε στο διάβα του ή αρνείται να παραδεχτεί τα δικά του λάθη στις σχέσεις του, κάτι πάει πολύ λάθος.

Credits: 9gag

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο