12 Πράγματα που Κανένας Άντρας δεν Πρόκειται να σου πει για την Τριχοφυϊα σου.

Τώρα που έχουμε χειμώνα, ντυνόμαστε όσο πιο καλά μπορούμε και φοράμε όσο πιο πολλά στρώματα από ρούχα γίνεται για να αντιμετωπίσουμε το κρύο. Λόγω αυτού, πολλές κυρίες  ξέρουν ότι δεν χρειάζεται να κρατάνε το δέρμα τους μεταξένιο. Μασχάλες, πόδια και η περιοχή του μπικίνι γίνονται περιοχές ελεύθερες από ξυραφάκια.

Εκτός βέβαια εάν υπάρχει πρόσωπο στη μέση…

Ωστόσο, τι λέτε να πιστεύουν οι άντρες για τις τρίχες στο γυναικείο σώμα; Τους νοιάζει αν ένα κορίτσι έχει λεία και μεταξένια πόδια ή τριχωτά; Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε διάφορες απόψεις πάνω στο θέμα.

Για κάποιους, εάν δεν είναι λεία, δεν κάνουν κίνηση:

1. radd9er:

“Με νοιάζει. Ειδικά στη περιοχή του μπικίνι. Δεν με πειράζει λίγη τρίχα αλλά όχι να έχει και γένια. Το λείο είναι πολύ σημαντικό στα πόδια και τις μασχάλες και το προσέχω σε μια γυναίκα.”

2. contribute:

“Δεν μου αρέσουν οι τρίχες στα πόδια και τις μασχάλες και με αηδιάζουν. Γενικότερα οι μεγάλες τρίχες μου φαίνονται αποκρουστικές πάνω σε μια γυναίκα.”

3. bronamath:

“Κάντε θεραπεία με laser… είναι ακριβό, αλλά το έχει κάνει η κοπέλα μου και είναι απίστευτο!”

Για κάποιους άλλους παίζει πολύ ρόλο το που ξυρίζονται οι γυναίκες:

4. [account deleted]:

“Δεν με νοιάζει αν έχει τρίχες μια γυναίκα στο σώμα της, εκτός από δύο σημεία. Πρόσωπο και ρώγες, με αυτή τη σειρά. Δεν θα με πείραζε μία γυναίκα αν δεν ξύριζε ποτέ τα πόδια της ή τις μασχάλες της, αρκεί να μην έχει σε αυτά τα δύο σημεία τρίχες.”

5. silencer82:

“Μου αρέσουν οι μασχάλες και τα πόδια καθαρά και μαλακά. Δεν με πειράζει λίγη τρίχα στην κάτω περιοχή, αρκεί να μην είναι πολύ κοντή. Γιατί μετά μπορεί να γίνει αρκετά επίπονο. Απλά δεν θέλω να πέφτω πάνω σε μία ζούγκλα από τρίχες.”

Κάποιοι πραγματικά δεν νοιάζονται καθόλου για το αν μία γυναίκα ξυρίζεται ή όχι.

6. jk0330:

“Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο. Οι τρίχες μπορεί να μυρίζουν άσχημα, να μπλέκονται στο στόμα και να είναι δύσκολες. Η συμβουλή μου είναι να ξυρίζεστε όταν θέλετε στoματικό. Όπως και το να αφήνετε λίγη τρίχα στην περιοχή του μπικίνι δεν είναι άσχημο, θα γλυτώσετε και χρόνο από το ξύρισμα.”

7. [account deleted]:

“Μου αρέσει όταν η γυναίκα μου ξυρίζει τα πόδια και τις μασχάλες της, αν και δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για μένα. Δεν πρόκειται να απορρίψω ένα πιθανό κάλεσμά της επειδή είναι χειμώνας και δεν έχει προλάβει να ξυριστεί.”

8. [account deleted]:

“Απλά κουρεμένες είναι αρκετό πιστεύω. Η γυναίκα μου δεν ξυρίζει τα πόδια της και δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Δεν φαίνεται τόσο άσημο, είναι φυσικό και για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να καταλάβω προς τι έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα. ”

Ενώ κάποιοι λατρεύουν μία αξύριστη γυναίκα:

9. pbslwl:

“Μου αρέσουν οι τριχωτές κοπέλες και πιστεύω έχουν χαρακτήρα και προσωπικότητα. Πιστεύω ότι όπως ξυρίζουν τους φαντάρους στο στρατό για να διαγράψουν τον χαρακτήρα τους, κάπως έτσι πιστεύω γίνεται και στις γυναίκες.”

10. Dr_mangina:

“Δεν είμαι μεγάλος οπαδός των ξυρισμένων γυναικών. Απλά χρειάζομαι μία ένδειξη ότι έχω να κάνω με ενήλικα.”

11.[account deleted]:

“Οι γυναίκες είναι πιο ελκυστικές όταν τα έχουν καλά με το σώμα τους. Σε όποια κατηγορία και να ανήκει. Κάποτε έβγαινα με μία κοπέλα που δεν ξύριζε τις μασχάλες της. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό.”

Και κάποιοι είναι χαρούμενοι μόνο και μόνο με το να είναι με μια γυναίκα:

12.Beatle_Matt:

“Αν μου αρέσει μία τύπισσα, θα κάνω κίνηση.”

Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα πολύ υποκειμενικό θέμα – όπως το αν εσείς προτιμάτε τον άντρα ξυρισμένο ή όχι. Όπως και να έχει όμως, δεν θα πρέπει να πιέζεστε να κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει, για να αρέσετε σε κάποιον άλλο. Κάποιος που θα άξιζε δεν θα νοιαζόταν για τέτοιες λεπτομέρειες.

Ωστόσο πιστεύω πως ένα από τα λιγότερο ελκυστικά θεάματα είναι να βλέπεις τον σύντροφό σας να βγάζει μία τρίχα από το στόμα του αφού κατεβεί στον κάτω όροφο…

Credit: viralthread.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο