12 Σύζυγοι Πάμπλουτων Αντρών σπάνε τα Στερεότυπα και μας δείχνουν ΠΟΣΟ απλές είναι στην Καθημερινότητά τους!

Είναι ευρέως διαδεδομένο ότι οι γυναίκες των πιο πλούσιων αντρών του κόσμου είναι δίμετρες καλλονές και περνούν όλη τη μέρα τους σε κομμωτήρια και σε πάρτυ. Αλλά ισχύει κάτι τέτοιο πραγματικά;

Αποφασίσαμε να μάθουμε πως είναι οι κυρίες πίσω από τους πιο ισχυρούς και πλούσιους άντρες του κόσμου και αυτά είναι τα αποτελέσματα:

Mark Zuckerberg και Priscilla Chan

Η περιουσία του Mark Zuckerberg το Νοέμβριο του 2016 εκτιμάται ότι ξεπερνούσε τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια. Γνώρισε τη μελλοντική του σύζυγο, όσο ακόμα σπούδαζε στο Χάρβαρντ. Εκείνη πάντα στήριζε τους στόχους του και πίστευε στην επιτυχία της ιδέας του κοινωνικού δικτύου. Παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου 2012 σε μια σεμνή τελετή στην αυλή του σπιτιού τους. Στις 2 Δεκεμβρίου 2015, ο Mark και η Priscilla απέκτησαν μια κόρη.

Warren Buffett και Astrid Menks

Ο Warren Buffett είναι ένας από τους πιο διάσημους επενδυτές. Η περιουσία του το Νοέμβριο του 2016 ξεπερνάει τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια. Γνωρίστηκε με την Astrid τη δεκαετία του 1970, όσο εκείνη εργαζόταν ως σερβιτόρα. Έχουν ηλικιακή διαφορά 16 ετών.

Bill και Melinda Gates

Η περιουσία του Bill Gates το Νοέμβριο του 2016 ξεπερνάει τα 80 δισεκατομμύρια δολάρια. Γνώρισε τη μελλοντική του σύζυγο στα τέλη της δεκαετίας του 1980 σε ένα συνέδριο της Microsoft. Ήταν υπάλληλος της εταιρείας. Παντρεύτηκαν το 1994 και έχουν τρία παιδιά. Οι δυο τους κάνουν μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.

Larry Page και Lucinda Southworth

Ο Larry Page είναι ένας από τους ιδρυτές της Google. Η περιουσία του το Νοέμβριο του 2016 ξεπερνάει τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια. Για τη σύζυγό του είναι γνωστά ελάχιστα, και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι γνωστό ότι ο γάμος τους έγινε μερικούς μήνες μετά τη σχέση τους.

Jeff Bezos και Mackenzie

Ο Jeff Bezos είναι ο ιδρυτής του Amazon. Η περιουσία του το Νοέμβριο του 2016 ξεπερνάει τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια. Γνώρισε τη μελλοντική του σύζυγο το 1992. Η Mackenzie δήλωσε σε μια συνέντευξη: «Τα γραφεία μας ήταν διπλανά, άκουγα όλη μέρα το εκπληκτικό του γέλιο. Πως είναι δυνατόν να μην τον ερωτευτείς;» Το ζευγάρι έχει πλέον 4 παιδιά.

Richard και Joan Branson

Η περιουσία του ιδρυτή της Virgin ξεπερνάει το Νοέμβριο του 2016 τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Richard γνώρισε τη μελλοντική του σύζυγο σε ένα κατάστημα με αντίκες. Εκείνη τότε ήταν παντρεμένη, χώρισε με τον πρώτο της σύζυγο και πλέον το ζευγάρι έχουν δύο παιδιά.

Amancio Ortega και Perez Flora Markote

Η περιουσιακή αξία του ιδρυτή της Inditex, του μεγαλύτερου ομίλου εταιρειών ένδυσης, που συμπεριλαμβάνει τα Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque και Lefties, το Νοέμβριο του 2016 ξεπερνούσε τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Flora εργαζόταν ως γραμματέας για αρκετό διάστημα και παντρεύτηκαν το 2001.

Stefan και Caroline Persson

Ο πρόεδρος της εταιρείας ρούχων H & M το Νοέμβριο του 2016 ξεπερνούσε τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια. Η γυναίκα του Carolyn αποφεύγει τα κοσμικά. Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει τρία παιδιά και ζουν μια απλή ζωή χωρίς πολυτέλειες.

Bernard Arnault και Hélène Mercier

Η περιουσία του ιδιοκτήτη του οίκου μόδας και άλλων εταιριών όπως Dior, Givenchy, Selin, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sefora, Hennessy, Moet & Chandon, Dom Perignon, Pommery, Veuve Clicquot και Krug το Νοέμβριο του 2016 ξεπερνούσε τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια. Και οι δύο είναι λάτρεις της μουσικής, ο Bernard ακούει κλασική μουσική και η Helen είναι επαγγελματίας πιανίστρια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1991 και έχουν 5 παιδιά.

Michael και Susan Dell

Η περιουσία του ιδρυτή της εταιρείας υπολογιστών Dell το Νοέμβριο του 2016 ξεπερνάει τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια. Με τη μελλοντική του σύζυγο γνωρίστηκαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Η Susan ήταν επαγγελματίας αθλήτρια. Τώρα το ζευγάρι έχει 4 παιδιά.

Michael Bloomberg και Diana Taylor

Ο Michael Bloomberg είναι πολιτικός, επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Η περιουσιακή του κατάσταση το Νοέμβριο του 2016 ξεπερνάει τα 40 δισεκατομμύρια δολάρια. Με τη πρώτη του σύζυγο τώρα είναι διαζευγμένοι, και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη Diana το 2000.

David and Julia Koch

Ο David Koch είναι ιδιοκτήτης εταιρειών που ασχολούνται με την κατασκευή, το εμπόριο, τις επενδύσεις, τη διύλιση πετρελαίου, τη χημική βιομηχανία, τις συνθετικές ίνες και το πλαστικό. Η περιουσία του το Νοέμβριο του 2016 ξεπερνάει τα 40 δισεκατομμύρια δολάρια. Με τη γυναίκα του παντρεύτηκαν πριν από 20 χρόνια και τώρα έχουν 3 παιδιά. Η Julia κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και αφιερώνει το χρόνο της στην οικογένειά της και στο φιλανθρωπικό έργο του ιδρύματος Koch.

Credit: Adme

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο