10 Ξεκάθαρα Σημάδια που δείχνουν πως έχεις Βρει τον ΤΕΛΕΙΟ Άντρα. Το 8ο είναι το ΠΙΟ Σημαντικό!

Δεν υπάρχουν φυσικά οι τέλειοι άνθρωποι. Αλλά όταν ερωτευόμαστε, ο σύντροφός μας μας φαίνεται ο καλύτερος άντρας στον κόσμο. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να προκύψουν αμφιβολίες, αν διαλέξαμε τον κατάλληλο σύντροφο για μια ζωή.

Σας παρουσιάζουμε μερικά χαρακτηριστικά που έχουν οι τέλειοι σύζυγοι.

1. Δεν φοβούνται τις δυσκολίες και να λύσουν προβλήματα

Ένας πραγματικός άντρας δε μένει στα όμορφα λόγια, αλλά κάνει και αποφασιστικές ενέργειες. Σε δύσκολες στιγμές, είναι πάντα έτοιμος να είναι δίπλα σας και να σας στηρίξει.

2. Μπορεί να μαγειρέψει μόνος του ένα γεύμα

Ένας άντρας που φαίνεται αρρενωπός και την ίδια στιγμή ξέρει πως να μαγειρεύει, είναι ο τέλειος άντρας για την σύγχρονη γυναίκα. Ακόμα κι αν απλά αποφασίσει να καθαρίσει ένα φρούτο, για παράδειγμα, και να το σερβίρει ωραία σε μια πιατέλα.

3. Σας στηρίζει πάντα, ακόμα και αν έχετε κάνει κάποιο σοβαρό λάθος

#TBT 2010 Honeymoon ??? #meganfox #brianaustingreen #hawaii

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox.tr) στις

Όλοι κάνουμε λάθη, και όταν αυτό συμβεί, το άλλο σας μισό πρέπει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας. Ακόμα κι αν έχετε σφάλλει σοβαρά. Αντί να σας κατηγορήσει, θα σας προσφέρει την υποστήριξή του.

4. Δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια

Ashton Kutcher (@aplusk) gives his pregnant fiancee Mila Kunis a kiss as they leave Menchie’s Frozen Yogurt. #AshtonKutcher #MilaKunis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celebrity Pics (@celebrity) στις

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο άντρας σας πρέπει να γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια της ζωής σας, ή να θυμάται ποιο φόρεμα και παπούτσια φορούσατε στο πρώτο σας ραντεβού. Αλλά ξέρει ακριβώς πόση ζάχαρη βάζετε στον καφέ σας και αφήνει το τραγούδι που παίζει στο ραδιόφωνο, επειδή σας αρέσει.

5. Είναι σοφός, όχι μόνο έξυπνος

Yep we were really taking selfies the whole time and they are all up on my app! Link is in my bio. KimKardashianWest.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Αναμφίβολα, είναι χρήσιμο να έχετε δίπλα σας ένα μορφωμένο άτομο, αλλά είναι ακόμη πιο σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο σύντροφός σας μπορεί να σας βρει μια λύση σε συνήθεις καθημερινές καταστάσεις. Αν ο σύντροφός σας μπορεί να σας δώσει μια καλή συμβουλή, όταν, για παράδειγμα, τσακώνεστε με τη μητέρα σας, τότε είστε πολύ τυχεροί.

6. Ξέρει πώς να σας φτιάξει το κέφι

Having more fun filming The Return of Xander than I could have expected. Blessed. @ninadobrev

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel) στις

Όταν αισθάνεστε άσχημα, ο σύντροφός σας ξέρει πάντα πώς να σας φτιάξει τη διάθεση ή να αισθανθείτε καλύτερα.

7. Μπορεί να διαπραγματεύεται και να βρίσκει μια συμβιβαστική λύση

Me and the one and only champ, Billy “The Great” Hope. #Southpaw advance screening in Detroit. Pre-order the soundtrack on @AppleMusic (link in bio).

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marshall Mathers (@eminem) στις

Μπορεί με ήρεμο τρόπο να λήξει μια παρεξήγηση και να βρει μια λύση χωρίς να ανέβουν οι τόνοι.

8. Δεν ξεχνάει τα προβλήματά σας μόλις βγει έξω από το σπίτι

Amazing dinner w Kevin Huvane… Love my Kevin!!! Here we go!!! #newhorizons #goalsmashing #architects #lucky17 #familia❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Οι άνδρες συνήθως δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν σε διαφορετικές περιπτώσεις ταυτόχρονα, αλλά αν εσείς αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, δε θα αδιαφορήσει για σας.

9. Η γνώμη σας είναι σημαντική για αυτόν

Happy Birthday D. I’ll be home soon to celebrate.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jensen Ackles (@jensenackles) στις

Ένα ζευγάρι εκτός από την συντροφικότητα, πρέπει να προσφέρει ο ένας στον άλλον και συμβουλές. Είναι σημαντικό να είστε σε θέση να λαμβάνετε αποφάσεις από κοινού.

10. Σας βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού

Αν ο σύζυγός σας σας εκτιμά και σας σέβεται, δεν θα σας κάνει μια υπηρέτρια. Αναγνωρίζει το γεγονός ότι είστε πολύ κουρασμένη για να κάνετε δουλειές του σπιτιού, και θα σας βοηθήσει αν του το ζητήσετε. Όσο πιο γρήγορα κάνετε από κοινού τις δουλειές, τόσο πιο σύντομα θα καθίσετε και θα δείτε μαζί μια αγαπημένη ταινία.

Φυσικά, κάθε άτομο έχει το δικό του ιδανικό του για το άλλο του μισό. Και ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια με τα οποία επιλέγει το σύντροφό του. Το πιο βασικό είναι να βρείτε κάποιον που θα σας έχει πρώτη προτεραιότητα και το ίδιο θα ισχύει και για σας. Αυτό είναι το κλειδί για ένα τέλειο γάμο.

Credit: Adme

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο