10 Διάσημες Μαμάδες που έχασαν σε Χρόνο Ρεκόρ τα Κιλά της εγκυμοσύνης μας Αποκαλύπτουν το Μεγάλο Μυστικό τους

Η Chrissy Teigen, ένα διάσημο μοντέλο, βοήθησε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αισθάνονται πιο άνετα με το σώμα τους μετά την γέννα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της , το μοντέλο και μητέρα ενός κοριτsιού, μίλησε για τη μητρότητα και τον αγώνα της για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και, με απλά λόγια, λέει ότι οι διάσημες κυρίες δεν είναι φυσιολογικές!

Thank you for having me, @glamourmag! ?? @jenatkinhair ? @1maryphillips ? @monicarosestyle

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Πέντες μέρες μετά την γέννα και φαίνονται σα να μην πέρασαν ποτέ από αυτή την διαδικασία. Ιδού το μυστικό τους… «Έχουμε διατροφολόγους, διαιτολόγους, εκπαιδευτές, έχουμε τα δικά μας προγράμματα, έχουμε νταντάδες. Έχουμε ανθρώπους που καθιστούν δυνατό να επανέλθουμε πίσω στην παλιά μας εικόνα τόσο γρήγορα. Αλλά κανείς δεν θα πρέπει να αισθάνεται ότι αυτό είναι και το φυσιολογικό ή το ρεαλιστικό», αναφέρει η Chrissy, που είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή John Legend, και τα λέει έξω από τα δόντια.

Thank you for having us, London! #xfactor @monicarosestyle @karindarnell @wendyiles_hair ❤️❤️❤️ #mayweallembraceourinnerhoneyG

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Οι νέες μητέρες αγωνίζονται καθημερινά μόνες τους για τα μωρά τους και τους είναι πιο δύσκολο να επανέλθουν στα κιλά τους τόσο εύκολα και γρήγορα. Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με διασημότητες, διότι, όπως μας είπε η Chrissy Teigen, δεν είναι ρεαλιστικό.

????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Το μήνυμα της Teigen, έκανε τις νέες μητέρες να μοιραστούν αυτές τις απρόσμενες πριν-και-μετά selfie, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την ψυχολογία τους και να τους υπενθυμίσει ότι το να είσαι μαμά είναι ο πιο ωραίος ρόλος που μπορείς να έχεις οπότε δεν πειράζει που έχεις λίγα κιλάκια παραπάνω.

«Έχω πετύχει περισσότερα με αυτό το σώμα, από ότι με το παλιό μου. Έχω φάει πιο καλό φαγητό. Έχω ζήσει περισσότερο, έχω δώσει περισσότερο, έχω απολαύσει περισσότερο. Έχω ζωή! Αυτό το σώμα θα πρέπει να θαυμάζεται!» , έγραψε η κοπέλα της φωτογραφίας, Laura Mazza.

Το σώμα σας δεν μπορεί να επιστρέψει στην παλιά του αίγλη σε μερικές ημέρες, μήνες ή ακόμη και ποτέ και αυτό μην σας τρομάζει. Το σώμα σας γέννησε έναν άνθρωπο, και αυτό είναι μαγικό!

Credit: Simplemost

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο