10 Γυναίκες που Αντιμετώπισαν Δυσκολίες επειδή το Στήθoς τους ήταν “Υπερβολικά Μεγάλο”!

1. Είναι ακατάλληλο αυτό το φανελάκι;

Το πρωί της 14ης Μαΐου 2016, η Rose Nickels έβαλε ένα φανελάκι και ξεκίνησε για το γυμναστήριο. Όταν μπήκε μέσα, ένας επιβλέπων της είπε ότι έπρεπε να φύγει γιατί το ντύσιμο της ήταν ακατάλληλο.

“Το φανελάκι μου δεν ήταν διαφορετικό από αυτά που φορούσαν πολλές άλλες γυναίκες, αλλά το στήθoς μου φαίνεται πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το σώμα μου από ότι άλλων γυναικών”, έγραψε η Nickles στο Facebook και η δημοσίευση της έγινε viral.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια γυναίκα κατακρίνεται για το στήθoς της και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Ας δούμε μερικές ακόμη φορές που ένα μεγάλο στήθoς προκάλεσε προβλήματα σε γυναίκες.

2. Bry Anne Russillo

Η Bry Anne Russillo είναι παλαίστρια MMA και αντιμετωπίζει ένα μοναδικό πρόβλημα. Λόγω του επιπλέον βάρους του μεγάλου στήθoυς της, η Russillo αναγκάζεται να διαγωνίζεται σε πιο βαριά κατηγορία. Συχνά την βάζουν με παλαίστριες που είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτή και αυτό φαίνεται στις επιδόσεις της.

“Δεν μπορώ να πάρω μια λίμα και να κόψω το στήθoς μου”, είπε η Russillo στο New York Post. “Δεν έχω κανένα ραφάκι για να τα ακουμπάω.”

3.Rhonda Rousey

Και η Rhonda Rousey γνωρίζει τις δυσκολίες του να έχεις μεγάλο στήθoς στο ρινγκ. “Όσο πιο μεγάλο είναι το στήθoς μου, τόσο πιο πολύ μπαίνει στον δρόμο μου”, είπε στο ESPN The Magazine. “Δεν βλέπεις μεγάλα στή8η στους Ολυμπιακούς και αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο νομίζω.”

4.Simona Halep

Η Simona Halep είναι ακόμη μία αθλήτρια της οποίας η καριέρα έχει επηρεαστεί αρνητικά από το μέγεθος του στήθoυς της. Πριν κάνει μείωση το 2009 σε ηλικία 17, η τενίστρια είπε ότι το στήθoς της την έκανε να αισθάνεται άβολα και την έκανε πιο αργή.

Μετά το χειρουργείο, η καριέρα της Halep ανέβηκε σημαντικά κι εκείνη μπήκε στις παγκόσμιες κατατάξεις.

5. Ariel Winter

Πριν κάνει επέμβαση μείωσης του στήθoυς της το 2015, η Ariel Winter ένιωθε συχνά άσχημα λόγω σχολίων από τους θαυμαστές της και τα μέσα. “Οι bullies του διαδικτύου είναι απαίσιοι”, είπε στο People.

“Θα μπορούσα να δημοσιεύσω μια φωτογραφία που μου αρέσει και 500 άτομα θα σχολιάσουν ότι είμαι χοντρή και αηδιαστική.” Από τότε που έκανε το χειρουργείο, ωστόσο, η ηθοποιός είπε, “Νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τον εαυτό μου.”

6. Sofia Vergara

Και η Sofia Vergara, συμπρωταγωνίστρια της Ariel Winter στο Modern Family, πέρασε δύσκολα λόγω των σωματικών της αναλογιών. Όταν πρωτοπήγε στην Αμερική, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της της ζητούσε να κάνει μείωση, λέγοντας ότι κανείς δεν θα την έπαιρνε στα σοβαρά εκεί.

Η Vergara παραδέχεται ότι ένιωθε άβολα για πολύ καιρό λόγω του μεγέθους του στήθoυς της, αλλά τώρα είναι χαρούμενη που δεν ακολούθησε αυτή την συμβουλή.

7. Amy-Erin Blakely

Το 2010, η Amy-Erin Blakely, πρώην εργαζόμενη ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού στη Φλόριντα, κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην εργοδότη της, λέγοντας ότι την κακοποιούσε $εξουαλικά καθημερινά και μετά την απέλυσε επειδή το στήθoς της ήταν πολύ μεγάλο.

“Ήταν πραγματικά εφιάλτης, γιατί κάθε μέρα ήμουν φοβισμένη και τρομοκρατημένη ότι είτε θα εξευτελιστώ, θα κακοποιηθώ ή θα χάσω την δουλειά μου λόγω της εμφάνισης μου και όχι της επίδοσης μου”, είπε στο ABC News.

Ισχυρίζεται ότι της είπαν να φοράει φαρδιά ρούχα γιατί το στήθoς της αποσπούσε την προσοχή. Έκανε δύο καταγγελίες στον χώρο εργασίας της. Την επόμενη μέρα από το δεύτερο παράπονο της, απολύθηκε.

8. Amy Steverson

Τα τελευταία χρόνια, στους σχολικούς χορούς γίνονται πολλά σχόλια για το σώμα των άλλων. Στις αρχές αυτού του έτους, απαγορεύτηκε η είσοδος της Amy Steverson στο σχολικό χορό, επειδή το φόρεμα της κρίθηκε πολύ αποκαλυπτικό. Μια καθηγήτρια της είπε επανειλημμένα, “Εμείς τα μεγάλα κορίτσια πρέπει να τα κρύβουμε”.

Δεν την άφηναν να μπει στο χορό μέχρι που φόρεσε το σακάκι του υποδιευθυντή. Στο μεταξύ, οι συμμαθήτριες της που ήταν ντυμένες με τον ίδιο τρόπο αλλά είχαν μικρότερο στήθoς δεν δέχτηκαν την ίδια αντιμετώπιση.

9. Beth Ford Roth

Ακόμη και οι συμμετέχοντες εκπομπών δέχονται σχόλια για το στήθoς τους. Όταν η Beth Ford Roth εμφανίστηκε στην εκπομπή Jeopardy! Το 2011, το Twitter γέμισε με τις αντιδράσεις των τηλεθεατών. Δυστυχώς, ο κόσμος δεν σχολίαζε τις επιδόσεις της, αλλά το στήθoς της. Η Roth έγραψε για την εμπειρία αυτή:

“Αυτά τα Tweets είναι απαίσια και με νευρίασαν. Υποτίθεται ότι αυτή θα ήταν μια όμορφη στιγμή στην ζωή μου. Κατάφερα να εμφανιστώ στην εκπομπή και δεν μπορούσα να το απολαύσω γιατί κάποιοι ξένοι (που δεν θα γνωρίσω ποτέ) μιλούσαν για το στήθoς μου στο διαδίκτυο.”

10. Αμαζόνες

Τα προβλήματα που προκαλεί το μεγάλο στήθoς δεν περιορίζονται μόνο στην σύγχρονη εποχή. Οι Αμαζόνες της ελληνικής μυθολογίας ήταν μια φυλή γυναικών πολεμιστών. Ένας δημοφιλής μύθος γι’αυτές λέει ότι έκοβαν το δεξί τους στήθoς προκειμένου να χειρίζονται πιο γρήγορα το τόξο.

Credit: memes.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο